om-oss-hero-bild@3x

Om Made for sales

hero-desktop-m-overlay-light
hero-mobile-m-overlay-light
©ninnieschroder-5200_web

Vi är made for sales

Vi är ett av de ledande rekryteringsföretagen i Sverige nischat inom försäljning och marknad. Vi förenar ett gediget rekryteringshantverk med solid kunskap om de roller vi rektyrerar till.

Vi rekryterar främst chefer och specialister inom affärsnära roller där över 80 % av våra uppdrag kommer på rekommendation.

Vår bakgrund

Redan 2009 lade vi grunden för det som nu är Made for Sales då vi startade ett bolag inom säljutbildning. Vi insåg snart att våra kunders behov av kompetensförsörjning fylldes till hälften av våra kompetensutvecklande insatser men att de också behövde säkerställa att de fick in rätt säljare i sin organisation för att skapa säljorganisationer i toppklass. Vi startade då Made for Sales 2012 med ambitionen att fylla ett hål på marknaden. Vi upplevde att "hålet" främst bestod i att det saknades rekryteringsföretag nischade inom försäljning som förenade kunskapen om försäljning med hantverksskicklighet inom rekrytering. Med varsin personalvetarutbildning från Uppsala Universitet påbyggt med gedigen egen säljerfarenhet så tyckte vi att det var "a match made in heaven" för oss att vi skulle fylla det "hålet". Med över 80% av våra affärer via rekommendation  tycker vi såklart att vi har lyckats "fylla hålet" men de enda som verkligen kan svara på om vi har lyckats är våra fantastiska kunder.

Lisen Olander och Göran Fryklund grundare Made for Sales

P1188293

2009 - URSPRUNGET TILL MADE FOR SALES 

Vi startar ett bolag där vi hjälper våra kunder med säljutbildning, en av de första kunderna är Apotek Hjärtat som fortfarande 12-13 år senare är en av våra viktigaste kunder.

om-oss-historia-1@3x

2012 - MADE FOR SALES GRUNDAS

Vi startar Made for Sales med två ynka uppdrag och sprillans ny supersnygg hemsida sittandes i ett litet gårdshus på Östermalm!

dsc-9716

2014 - vi startar konsultverksamhet

Efter att ha varit igång ett par år med stark tillväxt inom rekrytering valde vi (på kunds förfrågan) 2014 att starta vår konsultverksamhet och började hyra ut konsulter inom sälj och marknad.

20171205-1601590

2016 – Made for Sales Gasellföretag!

På kortast möjliga tid uppnådde vi milstolpen Gasellföretag. På våra första  fyra verksamma år lyckades vi mer än dubblera omsättningen med lönsamhet varje år.

20190826-183618

2020 – Pandemin

Pandemin var för oss, som för så många andra företag, en omtumlande ny verklighet. För oss innebar det att vi, efter det något chockartade initiala skedet, ännu tydligare stakade ut vår riktning där vi successivt genom åren förflyttat oss mot att rekrytera till mer seniora roller som sälj- och marknadschefer eller tyngre KAM-roller.

 

20210923-153831

2022 - Nutid

Framtiden är vår! Vårt fokus är idag rekrytering till exekutiva roller inom sälj och marknad och tillsammans med vårt nya affärsområde där vi tillsätter interimsroller inom sälj och marknad står vi bättre rustade än någonsin för att hjälpa våra kunder förstärka sina sälj- och marknadsorganisationer!

 

Vi gör det tillsammans

En lyckad rekryteringsprocess bygger på ett bra transparant samarbete mellan  Er som kund och oss som rekreteringspartner.

Vi tar ansvar

Vi ger oss aldrig och kommer arbeta tills ni har hittat er nya medarbetare oavsett hur stort kontakttagande det krävs från oss.

Vi bryr oss på riktigt!

Vi säkerställer att rekryteringen ger lika stort värde för dig som kund som för dig som kandidat.

q-citat
MADE FOR har hjälpt oss med flera lyckade rekryteringar till affärsnära roller. Vi har samarbetat med andra rekryteringaktörer genom åren men MADE FOR utmärker sig verkligen som en oerhört professionell aktör där grundarbete med analys, kravprofil och annons är genomarbetat och proffsigt. De håller det de lovar och är ärliga med marknadsläge och eventuella utmaningar men har alltid hittat toppkandidater som överträffat våra förväntningar. Alla medarbetare vi varit i kontakt med hos MADE FOR är lyhörda och har snabbt satt sig in i vår affär och behov. Vi har genomgående fått positiv feedback från de kandidater som varit i kontakt med MADE FOR genom våra rekryteringsprocesser, vilka är oerhört värdefullt för oss som kund och gör att vi känner oss i trygga händer. Dessutom är de också ett härligt gäng som gör att samarbetet är väldigt roligt! Jag vill ge MADE FOR mina varmaste rekommendationer.
Expandera text
Dölj text

- Ida Lindberg, HR Manager Aaro Systems AB

start-m-ledigajobb

Senaste nytt hos oss

┬®ninnieschroder_1-9569_web
28 februari, 2023
Okategoriserade
Sv

Finns det ett rätt sätt att onboarda?

Kristofer Blixt
När jag klev in på Made for Sales i januari 2023 för att börja min nya tjänst som Executive Search Consultant, kände jag mig både förväntansfull och lite nervös. Vi är nog många som kan känna igen oss i den känslan när man både ska lära sig nya ar...
Bild i mail
6 februari, 2023
Nyheter
Sv

Föreläsning med Johan Seltborg – Interimsledarskap

goran.fryklund@madefor.se
Interimsledarskap ses idag som ett eget yrke som blivit allt vanligare de senaste åren. Mycket talar för att den trenden kommer fortsätta när omvärlden är oförutsägbar och företag har behov av förändringsarbete. Ett interimsuppdrag ställer helt an...
KB
29 juni, 2022
Nyheter
Sv

Vi startar affärsområdet Interim Management

goran.fryklund@madefor.se
Jag är glad att kunna berätta att det går väldigt bra för Made for Sales och 2021 gjorde vi all-time-high både i antal återkommande kunder och i antal rekommendationer från nöjda kunder. Det här återspeglar sig i våra resultat och gör att vår ti...

Följ oss på Instagram

Vill du få en inblick i vår vardag på Made for Sales? Följ oss gärna på Instagram: @madeforsales

start-m-siffror@3x

Jobba hos Made for sales

Hos oss får du möjligheten att vara med i den fortsatta tillväxten av ett framgångsrikt, personligt företag som har gott renommé och goda kundrelationer. Du kommer utgöra en viktig del i ett positivt team med hög energi och starkt driv. Made for Sales har höga målsättningar, vilket innebär att dina ambitioner och goda resultat ger dig möjligheter att utvecklas i takt med att företaget växer. Vi är ett snabbväxande bolag där du är en otroligt viktig kugge i hjulet, både som kollega och medarbetare, vilket du kommer att märka med den uppmuntran, frihet och stöttan du får i att både utveckla dig själv och bolaget för att tillsammans ta oss framåt.

Redo för en ny utmaning?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. At varius vel pharetra vel turpis.

Call to action

Behöver du hjälp att hitta rätt kompetens?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. At varius vel pharetra vel turpis.

Call to action