Rekrytering Key Account Manager

Rekrytering av en Key Account Manager är en viktig process för alla företag som värderar sina kunder. En Key Account Manager är ansvarig för att hantera företagets viktigaste kunder, utveckla långvariga relationer och maximera försäljningsmöjligheter. I rekryteringsprocessen är det avgörande att hitta kandidater med stark kommunikationsförmåga, förmåga att bygga och underhålla kundrelationer, samt en djup förståelse för företagets produkter eller tjänster.

Låt oss hjälpa er med rekryteringsprocessen

Made for Sales är duktiga på att rekrytera Key Account Managers. Vi har lång erfarenhet i branschen och som nischaktör skulle vi vilja påstå att vi är experter på att hitta och rekrytera försäljningstalanger inom olika branscher. Vi hjälper er med hela processen för att rekrytera er nya Key Account Manager, så att ni i stället kan fokusera fullt ut på er verksamhet.

Att rekrytera rätt Key Account Manager för uppdraget

En rekryteringsprocess kan vara en tidskrävande uppgift och ofta har företag inte möjlighet att lägga ner all den tid som krävs för att hitta den perfekta kandidaten. Där hjälper vi gärna till. Som rekryteringsföretag träffar och intervjuar vi potentiella kandidater dagligen, vilket innebär att vi alltid kan vara proaktiva mot våra kunder med att hitta och välja ut rätt kandidat till en slutintervju.

För oss står matchningen mellan rätt kandidat och företag alltid i centrum, vilket leder till framgång både för oss och våra kunder. Låter det intressant? Kontakta oss via kontaktformuläret nedan!

produkt-singel-1@3x

Vad gör en Key Account Manager?

En Key Account Manager har en central roll inom försäljning och affärsrelationer. De ansvarar för att underhålla och utveckla relationer med företagets mest viktiga kunder, ofta kallade ”nyckelkunder”. Det innebär att förstå och tillgodose dessa kunders specifika behov, samt att hitta nya affärsmöjligheter. Key Account Managers arbetar också för att lösa eventuella problem eller frågor som kan uppstå och ser till att kunden får en utmärkt serviceupplevelse. I grund och botten är de brobyggare mellan kunder och företaget de representerar.

Vad är skillnaden på en Key Account Manager och en Account Manager?

Både Account Managers och Key Account Managers arbetar med att skapa och underhålla affärsrelationer, men skillnaden ligger i vilka kunder de fokuserar på. En Account Manager hanterar ett brett spektrum av kunder och arbetar för att bibehålla och utveckla dessa relationer. En Key Account Manager, å andra sidan, hanterar företagets mest viktiga och strategiskt betydelsefulla kunder, de s.k. nyckelkunderna.

kontaktformular-m

Vill du bli kontaktad?

Vi är ett av de ledande rekryteringsföretagen i Sverige nischat inom försäljning och marknad. Vi förenar ett gediget rekryteringshantverk med solid kunskap om de roller vi rekryterar till.

Kontakta oss via formulär

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss så fort vi kan.

*” anger obligatoriska fält

Kontaktpersoner