Rekrytering Account Manager

Rekrytering av en Account Manager handlar om att hitta en person med rätt förmåga att bygga och underhålla starka relationer med företagets kunder. Den ideala kandidaten har en solid bakgrund inom försäljning, förstår sin målmarknad och har förmågan att förstå och lösa kunders behov. Dessutom bör de kunna förhandla och stänga avtal på ett effektivt sätt, alltid med fokus på att maximera företagets vinst. Made for Sales har lång erfarenhet inom rekrytering av Account Managers.

Låt oss sköta rekryteringen

Med vår långa erfarenhet inom branschen och som nischaktör vill vi påstå att vi är experter på att hitta och rekrytera Account Managers inom olika branscher. Vår beprövade rekryteringsprocess har resulterat i många lyckade rekryteringar och vi ser fram emot att få chansen att hjälpa er med rekryteringen av er nästa Account Manager.

Vikten av att rekrytera rätt

Vi ser ofta att våra kunder har problem med att rekrytera Account Managers. Det kan vara svårt att få fram ett tillräckligt stort urval av kandidater eller möjlighet att lägga ner all den tid som krävs för att få till en bra rekryteringsprocess. Det här är något som ökar risken för felrekryteringar och det kan få dyra konsekvenser. Vårt stora nätverk och långa erfarenhet inom branschen har gjort oss till experter på kvalificerade personbedömningar och lyckade rekryteringar där vi matchar rätt kandidat med uppdraget.

produkt-singel-1@3x

Vad är skillnaden mellan Account Manager och Key Account Manager?

En Account Manager och en Key Account Manager spelar båda viktiga roller inom försäljning och kundrelationer, men deras ansvarsområden varierar. En Account Manager ansvarar generellt för att hantera relationer med flera kunder, ofta mindre eller medelstora, och säkerställer att de är nöjda med företagets produkter eller tjänster. Medan en Key Account Manager ansvarar för de viktigaste och lönsammaste kunderna (så kallade "nyckelkunder"), vilket innebär att hantera och utveckla långsiktiga relationer med dessa strategiskt viktiga klienter.

kontaktformular-m

Vill du bli kontaktad?

Vi är ett av de ledande rekryteringsföretagen i Sverige nischat inom försäljning och marknad. Vi förenar ett gediget rekryteringshantverk med solid kunskap om de roller vi rekryterar till.

Kontakta oss via formulär

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss så fort vi kan.

*” anger obligatoriska fält

Kontaktpersoner