Rekrytering försäljningschef

Rekrytering av en försäljningschef är en vital process som kan påverka hela företagets framgång. Det krävs en omfattande förståelse för både försäljningsstrategi och ledarskap för att hitta rätt person. Genom att låta oss hjälpa er att hitta rätt kandidater, kan ni som företag säkerställa att ni hittar en säljchef som inte bara har den nödvändiga erfarenheten och kompetensen, utan också passar in i företagets kultur och vision.

Vi tar hand om rekryteringen

Att rekrytera en försäljningschef är inte alltid helt enkelt. Det smala sökfältet gör det svårt att hitta rätt kandidat och det faktum att högpresterande personer med ledaregenskaper många gånger redan har ett högkvalificerat jobb, gör att det kostar både tid och pengar att försöka locka dem därifrån. Det är därför vi finns. Låt oss hjälpa er med hela rekryteringsprocessen, så kan ni fokusera på er kärnverksamhet medan vi lägger fullt fokus på att rekrytera er nya försäljningschef.

Rekrytering av försäljningschef i Stockholm

Vill ni ha hjälp med rekrytering av en försäljningschef i Stockholm eller övriga städer i Sverige? Made for Sales har ett stort kontaktnät inom flera branscher och i kombination med vår beprövade rekryteringsprocess, kan vi hjälpa er att hitta kandidater som passar er kravprofil, oavsett bransch. Kontakta oss via kontaktformuläret nedan.

produkt-singel-1@3x

Vad gör en bra försäljningschef?

En försäljningschef har ansvar över ett brett spektrum av arbetsuppgifter, bland annat utformning av försäljningsstrategier, strukturering, fastställande av prioriteringar, utbildning inom försäljning samt framställning av prognoser och budgetar. Förmågan att inspirera sitt team och förståelsen av hur arbetsprestationer korrelerar med motivation är också viktiga delar i en försäljningschefs arbetsliv och en stor del av vad som utgör en bra försäljningschef. Det här innebär att det finns flera faktorer att ta hänsyn till när man ska rekrytera en försäljningschef.

kontaktformular-m

Vill du bli kontaktad?

Vi är ett av de ledande rekryteringsföretagen i Sverige nischat inom försäljning och marknad. Vi förenar ett gediget rekryteringshantverk med solid kunskap om de roller vi rekryterar till.

Kontakta oss via formulär

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss så fort vi kan.

*” anger obligatoriska fält

Kontaktpersoner