Möt Lisen

Executive Search Consultant

medarbetare-ruta-m
LO

Lisen Olander konsultprofil

Nuvarande roll på Made for Sales:

VD/Executive Search Consultant

Utbildning:

Kandidatexamen- Linjen för Personal-och Arbetslivsfrågor, Uppsala universitet

Nuvarande roll på Made for Sales:

I rollen som Executive Search Consultant arbetar jag med rekrytering av affärsnära roller, både till permanenta tjänster och till interimuppdrag. Jag har lika stor passion för att hitta juniora kandidater med stor potential som att matcha ledare till rätt nästa utmaning. Jag jobbar nära dig som kund genom hela processen med målsättning att du ser mig och Made for Sales som en långsiktig kometensförsörjningspartner. För dig som kandidat är mitt mål att du ser mig som en värdeskapande och energigivande karriärcoach. Jag är en affärsdriven VD, som förutom att utveckla bolaget tillsammans med vårt fantastiska team, älskar försäljning. När jag inte själv arbetar operativt med rekryteringsuppdrag ser jag till att vara ”i sändning” med befintliga kunder, nya potentiella kunder och i säljinriktade nätverk där vi kan hitta nästa stjärnkandidat till dig”

Bakgrund:

Jag är personalvetaren som egentligen ville bli psykolog och kom in i säljyrket genom att en av mina första chefer utropade ” Lisen, du borde jobba som säljare”. Tänk så rätt hon hade! Året var 1999 och efter det har jag jobbat nationellt och internationellt med försäljning både i roller som AM, KAM och Försäljningschef inom olika branscher. 2003 utbrast en nära vän ” Du jobbar ju som om du drev ditt eget bolag- varför gör du inte det? ”. Strax därefter började ny bana som entreprenör där jag bland annat drivit bolag i Baltikum inom rekrytering, byggt upp nytt affärsområde försäljning & kundservice i roll som franshisetagare inom ett utbildningsbolag, sälj- och ledarskapstränat 10 000-tals personer inom olika branscher. Sedan drygt 10 år tillbaka är jag medgrundare till Made for Sales.

Vad kännetecknar dig kopplat till din roll:

Kombinationen av egen bakgrund inom försäljning i olika roller, från olika branscher och affärslogiker och mötet med många säljare och säljchefer i coachsammanhang brukar bidra till att både kund och kandidat ser mig som ett förtroendeingivande bollplank genom hela rekryteringsprocessen. Kännetecknade för mig är nog min energi och att jag alltid hittar lösningar, även på de där riktigt svåra uppdragen där kollegor i branschen har kastat in handduken för länge sedan.

medarbetare-personer-m@3x

Se fler medarbetare

Ida

Ida Ekendahl

Executive Search Consultant

Jonathan

Jonathan Olsson

Executive Search Consultant

Redo för en ny utmaning?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. At varius vel pharetra vel turpis.

Call to action

Behöver du hjälp att hitta rätt kompetens?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. At varius vel pharetra vel turpis.

Call to action