Rekrytering marknadschef

Rekrytering av en marknadschef kan ha en betydande inverkan på ert företags utveckling och framtid. För att hitta den bästa kandidaten för jobbet krävs både en djupgående insikt i marknadsföringsstrategier och ett väl avvägt ledarskap. Genom att låta oss hjälpa er med rekryteringsprocessen, kan vi hjälpa er att hitta en marknadschef som har den nödvändiga kompetensen, erfarenheten och egenskaperna som krävs.

Vi ansvarar för rekryteringsprocessen

Det kan vara en tidskrävande och komplicerad process att rekrytera en marknadschef. Den specifika och avsmalnande profilen som behövs för tjänsten kan göra sökprocessen komplex, och ofta har de som arbetar i den här typen av roller redan ett högkvalificerat jobb. Detta innebär att det kan bli tidskrävande och kostsamt att locka dem till ett nytt jobb, men det är här vi kommer in i bilden. Vi tar hand om hela rekryteringsprocessen och fokuserar fullt ut på att rekrytera en marknadschef, så att ni kan fokusera på företagets huvudverksamhet.

Rekrytera marknadschef Stockholm

Behöver ni hjälp med rekrytering av en marknadschef i Stockholm eller andra delar av landet? Vi på Made for Sales har ett omfattande kontaktnät inom olika branscher, vilket i kombination med vår beprövade rekryteringsprocess, innebär att vi kan matcha er med passande kandidater för er specifika roll, oberoende av bransch. Tveka inte att kontakta oss via kontaktformuläret nedan!

produkt-singel-1@3x

Vad gör en bra marknadschef?

En framstående marknadschef behöver en bred kompetens inom både marknadsföring och försäljning, och därför behövs en mängd viktiga färdigheter. Det är grundläggande att ha både strategiska och analytiska förmågor, tillsammans med digital kompetens och förmågan att hålla en övergripande vy för att kunna hantera och ansvara för det stora hela.

Vanligtvis har en marknadschef en utbildning inom områden som kommunikation, marknadsföring, ekonomi eller samhällsvetenskap och har tidigare troligen haft en befattning inom marknadsföring, kanske som projektledare. Det finns flera olika karriärstigar som leder till rollen som marknadschef, vilket innebär att man måste beakta en rad olika faktorer vid rekrytering av en sådan position.

kontaktformular-m

Vill du bli kontaktad?

Vi är ett av de ledande rekryteringsföretagen i Sverige nischat inom försäljning och marknad. Vi förenar ett gediget rekryteringshantverk med solid kunskap om de roller vi rekryterar till.

Kontakta oss via formulär

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss så fort vi kan.

*” anger obligatoriska fält

Kontaktpersoner