Rekrytering kommunikationschef

Rekrytering av en kommunikationschef är en viktig process som kan ha stor inverkan på företagets framtid. Det krävs noggrannhet och insikt för att rekrytera en kandidat som besitter den rätta blandningen av ledarskap, kommunikationskunskap och förmågan att passa in i företagskulturen. Det är en roll som kräver en person som inte bara kan formulera och implementera effektiva kommunikationsstrategier, utan också inspirera och leda sitt team.

Vi på Made for Sales har lång erfarenhet av den här typen av uppdrag, och hjälper er gärna med att rekrytera en kommunikationschef!

Vi sköter rekryteringen

Det är inte alltid helt enkelt att rekrytera chefsroller. Den snäva kravprofilen gör att det kan vara utmanande att hitta den perfekta kandidaten, och de som har den rätta erfarenheten har ofta redan en väletablerad tjänst, vilket gör att det kostar både tid och pengar att få dem att byta arbetsplats. Det är här vi kan hjälpa till. Vi kan hjälpa er med hela rekryteringsprocessen, så att ni kan koncentrera er på er primära verksamhet medan vi gör vårt yttersta för att rekrytera er nya kommunikationschef.

Rekrytering kommunikationschef Stockholm

Om ni behöver hjälp med rekrytering av en kommunikationschef i Stockholm eller i andra delar av Sverige, kan vi hjälpa er. Vi på Made for Sales har ett omfattande nätverk inom flera branscher och när detta kombineras med vår beprövade rekryteringsprocess, kan vi hitta de kandidater som bäst passar er behovsprofil.

produkt-singel-1@3x

Rätt person till rätt uppdrag

Vi märker ofta att våra kunder stöter på olika typer av utmaningar när de ska rekrytera ny personal. Det kan vara svårt att få fram ett tillräckligt stort urval av kandidater och dessutom svårt att avsätta den tid som behövs för en effektiv och lyckad rekryteringsprocess. Detta ökar riskerna för felaktiga rekryteringar, vilket kan leda till kostsamma följder.

Tack vare vårt omfattade nätverk och vår gedigna erfarenhet, har vi blivit specialister på att göra noggranna personbedömningar och framgångsrika rekryteringar genom att matcha rätt kandidat till rätt position. Tveka inte att kontakta oss via kontaktformuläret nedan om du är intresserad av att höra mer om hur vi jobbar!

kontaktformular-m

Vill du bli kontaktad?

Vi är ett av de ledande rekryteringsföretagen i Sverige nischat inom försäljning och marknad. Vi förenar ett gediget rekryteringshantverk med solid kunskap om de roller vi rekryterar till.

Kontakta oss via formulär

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss så fort vi kan.

*” anger obligatoriska fält

Kontaktpersoner