Vill du bli Interimskonsult?

MADE FOR 27-08-2018

Är du redan erfaren interimskonsult eller intresserad av att ta steget in i en konsultroll? Med Made for Interim har du möjlighet att arbeta som underkonsult med eget bolag eller som anställd hos oss – du får prova på nya branscher och utvecklas inom din profession, med ett stabilt och stöttande konsultbolag i ryggen.

Made for Interim har många intressanta kunder som söker interimskonsulter inom olika områden. Vi söker dig som vill finnas med i vårt nätverk och därmed vara exponerad för den här typen av uppdrag. Interimsrollen är en flexibel roll med mycket eget ansvar och varierande utmaningar både i omfattning, tid och komplexitet. Att arbeta som interimskonsult innebär en varierande och lärorik tillvaro – uppdragslängden är för det mesta satt redan från start, ofta med möjlighet till förlängning. Du väljer självklart själv vilka uppdrag du tackar ja till.

För att trivas i rollen som Interimskonsult är du en nyfiken och engagerad person med ett öppet och intresserat förhållningssätt, som tycker om att skapa nya kontakter och ständigt bredda din portfölj av erfarenheter. Du är trygg i din roll och dina kompetenser, du har tillräckligt mycket erfarenhet för att med lätthet kunna sätta dig in i olika typer av uppdrag och din startsträcka är sällan lång. Du motiveras av nya utmaningar och drivs av att bidra med stort värde till dina uppdragivare. Om du har arbetat i konsultrollen tidigare är det naturligtvis en fördel, men du är även välkommen att söka dig till oss om detta är din första kontakt med konsultvärlden.

Känner du att du nått en nivå där du vill dela med dig av din kunskap samtidigt som du ytterligare breddar din kompetens inom olika områden och branscher? Då kan rollen som Interimskonsult hos oss inom Made for Interim vara en spännande väg att gå – välkommen att skicka in din anmälan nedan, där du bl.a. anger inom vilket område du söker uppdrag.

Har du frågor – välkommen att kontakta Co-founder Lisen Olander på 070-722 33 46.

Har du några frågor angående denna tjänst?

Lisen Olander

0707223346

start-m-ledigajobb

Fler lediga tjänster

HR Manager

Hela landet

Säljare

Göteborg

Managementkonsult

Stockholm

Spontanansökan