Interim försäljningschef & Key Account Manager

Hos oss på Made for Sales kan ni hyra försäljningschefer för interimsuppdrag. Vi har kompetensen och flexibiliteten som ni behöver när det känns som mest oöverstigligt.

Hyr säljare med rätt kompetens

Plötsligt säger någon upp sig, ni får en jätteorder eller ni byter affärssystem som ockuperar allas tid och ni hinner inte med era vanliga arbetsuppgifter. Hur ska man lyckas optimera sin bemanning i ett sådant läge? Det är inte lätt, men det är därför vi finns. Hos Made for Sales kan ni hyra en interim försäljningschef eller säljare som har rätt kompetens.

produkt-singel-1@3x

Vad gör vi på Made for Sales?

På Made for Sales ligger vårt fokus på affärsnära roller inom framför allt försäljning, men vi hjälper även företag att hitta interim marknadschef och liknande roller. Hos oss får ni möjlighet att bli matchade med en interim säljchef och andra tjänster inom försäljning. I vårt bolag jobbar vi även med rådgivning inom framför allt sälj- och ledarutveckling. Vi hjälper också företag att rekrytera säljare för mer permanenta tjänster.

Tryggt att hyra säljchef för interimsuppdrag

När du ska hyra försäljningschef, Key Account Manager eller liknande på interimsuppdrag av oss kan du känna dig trygg. Våra konsulter har det tryggt och bra hos oss som medlemmar i Kompetensföretagen och som kollektivavtalsanslutna. Det gör att de gärna stannar länge hos oss, vilket i sin tur ökar era möjligheter att få in er favoritkonsult igen.

Fördelar med att hyra
  • Kostnadseffektivt – ni betalar endast för faktiskt arbetade timmar.
  • Ni sparar tid – vi löser ert personalbehov och ni kan fokusera på det ni är bäst på – er business!
  • Flexibelt – bemanna bara när ni har behov och håll på så sätt nere era fasta kostnader.
  • Navigera säkrare i tider av osäkerhet – har ni svårt att bedöma ert långsiktiga behov och vilken typ av kompetens ni egentligen behöver? Då är det smidigt att anställa en försäljningschef på interimsuppdrag och när förutsättningarna klarnat, så rekryterar ni över personalen som har jobbat hos er, om behovet kvarstår.
  • Avlastning i personalansvar och utveckling – en konsultchef hos oss blir medarbetarens närmsta chef, vilket gör att du avlastas i frågor som personalansvar, löneadministration, utveckling och uppföljning.
  • Träffsäkerhet – vi är experter på rekrytering, vilket gör att vi minskar er risk för kostsamma felrekryteringar.
  • Tillföra spetskompetens vid specifika behov, då ni inte själva har rätt kompetens internt.
produkt-singel-2@3x

Övriga tjänster som går att bemanna genom oss

Vi erbjuder inte bara möjlighet för företag att hyra försäljningschef eller key account managers på interimsuppdrag, utan även inom flera andra branscher som exempelvis interimskonsult inom marknadsföring.

 

.

kontaktformular-m

Vill du bli kontaktad?

Vi är ett av de ledande rekryteringsföretagen i Sverige nischat inom försäljning och marknad. Vi förenar ett gediget rekryteringshantverk med solid kunskap om de roller vi rekryterar till.

Kontakta oss via formulär

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss så fort vi kan.

*” anger obligatoriska fält

Kontaktpersoner