Rekrytering säljare

Rekrytera säljare med Made for Sales

Att rekrytera säljare är ett hantverk där det sällan lönar sig att ta genvägar. För att göra framgångsrik säljrekrytering behöver man ha kunskap om både affärer och rekrytering. Vi har den kunskapen, och det gör att du som kund kan förlita dig på att vi kommer lösa rekrytering av säljare åt er med kandidater som snabbt bidrar med affärsnytta. Vi hjälper också till med interim inom försäljning för dig som är intresserad av en tillfälligt behov av säljare, försäljningschef eller liknande. 

Behöver ni hjälp att rekrytera säljare?

Made for Sales är bra på rekrytering av säljare och affärsnära roller – ja, som nischaktör vill vi påstå att vi är experter på just säljrekrytering. Vi hjälper till att rekrytera säljare i Stockholm och övriga städer i Sverige!

produkt-singel-1@3x

Svårt att rekrytera säljare?

Vi ser ofta att våra kunder, som kanske gör någon enstaka säljrekrytering per år, möter utmaningar med att få ett tillräckligt stort urval av kandidater, vilket gör att urvalet blir för litet för att hitta riktigt kvalificerade kandidater. Vi skulle därför kalla oss experter på området.

Personliga samtal med potentiella kandidater

Som rekryteringsföretag träffar och intervjuar vi varje dag ett stort antal potentiella kandidater och det gör att vi alltid kan vara proaktiva gentemot våra kunder och skapa kvalificerade urval med mycket hög nivå på slutkandidaterna.

Om ni lägger allt krut på att fokusera på er kärnverksamhet, kan ni ta hjälp av oss för att göra det vi är bra på – hjälpa er att rekrytera de bästa säljarna till er organisation.

Rekrytering säljare Stockholm

Behöver du hjälp med rekrytering av säljare i Stockholm? Vi har ett stort kontaktnätverk i flertalet branscher och kan tack vare det, tillsammans med vår utarbetade rekryteringsprocess, matcha er med kandidater som uppfyller er kravprofil. Vi är experter på att rekrytera säljare i Stockholm – oavsett vilken bransch ni befinner er i. Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret längre ner på sidan för att få hjälp med rekrytering av säljare i Stockholm.

Rekrytering säljare Göteborg

Är ni verksamma i Göteborg och behöver hjälp med säljrekrytering? På Made for Sales har vi mångårig erfarenhet av att rekrytera säljare i Göteborg. Tack vare vår utarbetade rekryteringsmetod och våra många kompetenta kandidater kan vi erbjuda rekrytering av säljare i Göteborg där vi matchar er med personer som lever upp till era behov och krav.

 

produkt-singel-2@3x

Säljrekrytering i prova-på-form

Vill du prova på säljuthyrning av interim säljchef eller andra tjänster inom försäljning innan du bestämmer dig för att rekrytera säljare? Hos Made for Sales finns möjlighet till interim anställning av försäljningspersonal som en del av vår säljrekrytering. Det ger dig möjlighet att testa säljaren i skarpt läge i en tjänst som behövs hos er tillfälligt. Om ni vill ha kvar kompetensen i företaget när behovet av den tjänsten upphör, eller övergår till någonting annat, går det att anställa personen i en mer permanent anställningsform.

kontaktformular-m

Vill du bli kontaktad angående säljrekrytering?

Vi är ett av de ledande rekryteringsföretagen i Sverige nischat inom försäljning och marknad. Vi förenar ett gediget rekryteringshantverk med solid kunskap om de roller vi rekryterar till.

Kontakta oss via formulär

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss så fort vi kan.
Samtycke*

Kontaktpersoner