Rekrytera säljare

Säljrekrytering med Made for Sales

Att rekrytera säljare är ett hantverk där det sällan lönar sig att ta genvägar. För att göra framgångsrik säljrekrytering behöver man ha kunskap om både affärer och rekrytering. Vi har den kunskapen, och det gör att du som kund kan förlita dig på att vi kommer lösa rekrytering av säljare åt er med kandidater som snabbt bidrar med affärsnytta. Vi hjälper också till med interim inom försäljning för dig som har ett tillfälligt behov av säljare, försäljningschef eller liknande. 

Vi löser rekryteringen 

Vi på Made for Sales är bra på rekrytering av säljare och affärsnära roller – ja, som nischaktör vill vi påstå att vi är experter på just säljrekrytering. Det innefattar såklart också rekrytering av försäljningschefer. Vi har stor erfarenhet av att hitta kandidater till ledande roller för försäljning och rätt kunskap för att rekrytera försäljningschef till er organisation. 

Exempel på roller vi rekryterar inom försäljning:

produkt-singel-1@3x

Svårt att rekrytera en säljare?

Vi ser ofta att våra kunder, som kanske gör någon enstaka säljrekrytering per år, möter utmaningar med att få ett tillräckligt stort urval av kandidater, vilket gör att urvalet blir för litet för att hitta riktigt kvalificerade kandidater. Gör man någon enstaka rekrytering per år tränar man sig inte heller i att göra kvalificerade personbedömningar vilket ökar risken för att göra en felrekrytering som kan få kostsamma konsekvenser, speciellt när det handlar om säljare.

Personliga samtal med potentiella kandidater

Som rekryteringsföretag träffar och intervjuar vi varje dag ett stort antal potentiella kandidater och det gör att vi alltid kan vara proaktiva gentemot våra kunder och skapa kvalificerade urval med mycket hög nivå på slutkandidaterna.

Om ni lägger allt krut på att fokusera på er kärnverksamhet, kan ni ta hjälp av oss för att göra det vi är bra på – hjälpa er att rekrytera de bästa säljarna och försäljningscheferna till er organisation.

Rekrytera säljare i Stockholm

Behöver du hjälp med rekrytering av säljare i Stockholm eller övriga Sverige? Vi har ett stort kontaktnät i flertalet branscher och kan tack vare det, tillsammans med vår utarbetade rekryteringsprocess, matcha er med kandidater som uppfyller er kravprofil. Vi är experter på att rekrytera säljare i Stockholm och övriga Sverige – oavsett vilken bransch ni befinner er i. Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret längre ner på sidan för att få hjälp med rekrytering av säljare i Stockholm.

Rekrytering säljare Göteborg

Är ni verksamma i Göteborg och behöver hjälp med säljrekrytering? På Made for Sales har vi mångårig erfarenhet av att rekrytera säljare i Göteborg. Tack vare vår utarbetade rekryteringsmetod och våra många kompetenta kandidater kan vi erbjuda rekrytering av säljare i Göteborg där vi matchar er med personer som lever upp till era behov och krav.

 

produkt-singel-2@3x

Rekrytering inom försäljning i prova-på-form

Vill du prova på genom att hyra en interim försäljningschef eller andra tjänster inom försäljning innan du bestämmer dig för att rekrytera permanent? Hos Made for Sales finns möjlighet till en interim lösning som en del av vår säljrekrytering. Det ger dig möjlighet att testa medarbetare i skarpt läge i en tjänst som behövs hos er tillfälligt. Om ni vill ha kvar kompetensen i företaget när behovet av den tjänsten upphör, eller övergår till någonting annat, går det att anställa personen i en mer permanent anställningsform.

kontaktformular-m

Vill du bli kontaktad angående säljrekrytering?

Vi är ett av de ledande rekryteringsföretagen i Sverige nischat inom försäljning och marknad. Vi förenar ett gediget rekryteringshantverk med solid kunskap om de roller vi rekryterar till.

Kontakta oss via formulär

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss så fort vi kan.

*” anger obligatoriska fält

Kontaktpersoner