shutterstock_245148676-min

Vi är mitt i december – och många av er håller på med årets slutleveranser – andra håller på att planera inför 2018. Under julhelgen är det många som tänker på sin egna karriärutveckling – så därför tänkte vi bidra med lite inspiration här.

Vi ställde frågan - Vad är hemligheten med en framgångsrik karriär? Och ett klockrent svar på det har Ken Sundheim som är CEO på sälj och marknadsfirman Kas Plasement på Manhattan – nedan kan du läsa en sammandragning av hans tips på hur man når framgång:

10 viktiga faktorer som får dig att lyckas bli framgångsrik

1  Hemligheten med framgång är att alltid försöka att förbättra dig själv oavsett var du är eller vilken position du har. Så fortsätt och lär – hela tiden!

2  Börja tänka ”lösningar” snarare än att fokusera på problem. Bara för att vi inte kan se en lösning vid ett givet tillfälle betyder det inte att lösningar saknas.

Glöm således inte att expandera din horisont och sluta lyssna på din inre röst som säger att ett visst mål inte kan uppnås.

3  Alla som är villiga att betala priset kan bli framgångsrika. Kom ihåg att det är de svåra utmaningarna som verkligen utvecklar oss!

4  Lär dig att ta bort distraktioner. Var disciplinerad och fokusera på dina prioriteringar i stället. Sluta göra de lätta sakerna först utan prioritera i stället de åtaganden som ger högsta avkastning.

5  Bestäm vad som är av värde för dig. Definiera vilken typ av jobb du vill ha, vilken typ av person du vill vara runt, hur mycket pengar du vill tjäna och vilken kunskap du vill vinna.

6  När det gäller människor kommer du få tillbaks det du investerar. Är du uppriktig, omtänksam och positiv kommer du få det tillbaks i dina samarbeten och sammanhang du rör dig i.

Börja leta efter det bra i alla och allt. Uppmuntra dem runt omkring dig genom att fokusera på deras mer positiva egenskaper, så vinner du deras förtroende och lojalitet.

7  Omge dig med "kan-göra" människor. Det är nämligen den typ av människor som du omger dig med, som antingen ökar eller försvårar dina chansen till framgång.

Genom att umgås med individer som får saker att hända, kommer du ha större chans att inspireras av deras ambitiösa inställning och övertygelse.

8  Bli en fighter. Framgång uppnås i stor utsträckning hos de som ”hänger kvar” långt efter att andra har släppt taget. Därför är det viktigt att se problem som tillfälliga - för att konsekvent kunna möta hinder med effektiva motåtgärder.

En universell egenskap hos dem som är mindre framgångsrika på jobbet, är att de likställer  även det minsta bakslaget som en karriärslutande tragedi.

9  Välj en karriär som du tycker är rolig. Lycka skapar fokus, kreativitet och ambition. För att uppnå maximal produktivitet måste en individ vara nöjd med sitt arbete. Och pengar - ja de kommer senare.

10  Inget bra kan uppnås ensam. Framgång i att hantera människor bygger på att kunna få grepp om andra människors synvinkel. Lär dig att se världen från andras perspektiv och kom ihåg att uppskattning och vänlighet bidrar till att saker blir gjorda.

I slutändan - Du blir vad du tycker. Om du har en mentalitet som bidrar till framgång kommer du att nå framgång!

Lycka till

Team Made for Sales

SparaSpara

q-path

Relaterade nyheter

┬®ninnieschroder_1-9569_web
28 februari, 2023
Okategoriserade
Sv

Finns det ett rätt sätt att onboarda?

Kristofer Blixt
När jag klev in på Made for Sales i januari 2023 för att börja min nya tjänst som Executive Search Consultant, kände jag mig både förv...
herobild-artikel
8 maj, 2019
Okategoriserade
Sv

7 goda vanor inom personlig utveckling

Kalle Salomonsson
Alla människor, oavsett position i företaget mår bra och stärks av personlig utveckling. Det handlar om att hitta dina drivkrafter för...
Karriär
15 december, 2017
Okategoriserade
Sv

5 tänkvärda råd för dig som vill göra karriär

Kalle Salomonsson
1. Var inte för upptagen när du arbetar på ditt jobb! Medarbetare som tar på sig för mycket, jobbar för hårt, upplevs ofta som stre...