Senior Sales Manager

Gasum 25-10-2018

Gasum är den ledande aktören i Norden inom Biogas och naturgas samt på att hantera biologiskt nedbrytbart avfall. Både i Sverige och globalt finns det tydliga och tidsbestämda hållbarhetsmål vilket gör att ett bolag som Gasum ligger helt rätt i tiden. Med 50 stationer planerade i norden, varav 25 stycken i Sverige är företaget i ett spännande skede med en tydlig tillväxtstrategi, där det svenska bolaget inom koncernen nu gör en rejäl satsning för att öka tillväxten ytterligare i Sverige. Därför söker nu Gasum en Senior Sales Manager som på den svenska marknaden skall ansvara för försäljningen inom affärsområdet HDV (Heavy-Duty Vehicle) d v s tunga fordon i region Stockholm/Mälardalen.

I rollen som Senior Sales Manager kommer du att ansvara för det bolagets försäljning gentemot segmentet Tunga fordon inom region Stockholm/Mälardalen. Kunderna kan till exempel vara större åkerier eller transportuppköpare. Affärerna är relativt komplexa och kan involvera många olika intressenter. Huvudmålet är att driva försäljning inom segmentet, men det är en bred roll där du också självständigt kommer analysera marknaden och ta fram affärsmodeller. Dessutom ansvarar du för affärs-och säljplaneringen för dina kunder med eget P/L ansvar. Du kommer ingå i ett team inom försäljning på Gasum som skall säkerställa affärers framgång.

Vi söker dig som är en duktig lösningsorienterad säljare med starkt och tydligt kundfokus. I tidigare roller har du uppnått och även överträffat dina budgetar och resultatmål. Du drivs av tillväxt och utveckling vilket gör att du gärna vill vara med på en tillväxtresa inom ett av de största globala tillväxtområdena. Du har ett genuint intresse och god kunskap inom miljö/hållbarhet vilket gör dig förtroendeingivande när du pratar om dessa frågor. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av försäljning av drivmedel till segmentet eller annan erfarenhet inom närliggande områden som gör att du har en god förståelse för vad som driver valet av bränslelösning eller transportköparnas val av transportlösning. Som person har du lätt för att övertyga andra i kombination med att du är både genomtänkt och idérik. Vi ser att du gärna har erfarenhet av att tala inför stor publik då att medverka på seminarium och vid paneldebatter kommer att vara en del av din arbetsbeskrivning. Vidare har du lätt för att samarbeta med kollegor och du har en stark uthållighet i ditt arbete där du ser långsiktigt på affärer och andra samarbeten. Geografiskt bor du förmodligen i Stockholm/Mälardalen.

Du erbjuds en mycket intressant roll i ett ledande bolag som är mycket stabilt men också snabbrörligt och framtidsorienterat. Du får vara med om att utveckla försäljningen i ett bolag som verkar inom ett av de stora tillväxtområdena i världen. Det här är ett roligt affärsutvecklande arbete där du bidrar till en framtidslösning som i förlängningen skall leda till ett fossilfritt samhälle. Med andra ord får du arbeta med stora affärer som samtidigt också skapar stor samhällsnytta.

Är du den vi söker? Sänd in dina ansökningshandlingar genom att klicka på knappen nedan, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Made for Sales Emelie Jorland på 072-066 02 98.

Gasum Oy grundades 1994 och är ett gasföretag som är beläget med sitt huvudkontor i Esbo, Finland. Bolaget ägs till 100 % av finska staten och de är systemansvariga för Finlands naturgasnät samt även importör och försäljare av naturgas. Gasum förädlar biogas i Finland och Sverige och importerar, överför och levererar den för energiförbrukning, industrianvändning och transport. Gasum äger 12 biogasanläggningar i Finland och Sverige och är det största bearbetningsföretaget för biologiskt nedbrytbart avfall i Norden. Gasum köpte i januari 2017 Swedish Biogas International och i och med det köpet blir Gasum den största producenten av biogas i Norden.

Har du några frågor angående tjänsten?

Emelie Jorland

0720660298

Fler lediga tjänster

Marknadskommunikatör Stockholm

Stockholm

Innesäljare Stockholm

Stockholm

Marknadskommunikatör till Veidekke Bostad

Stockholm

Researcher

Stockholm

Säljare

Stockholm

Försäljningschef till Fagerhult Retail

Stockholm

Sales Manager

Stockholm

Säljare

Stockholm

Account Manager

Linköping

Teamleader Småland

Småland

Säljare Småland

Småland

Senior Sales Manager

Stockholm/Mälardalen

Säljare

Stockholm

Sales Manager

Södra/Västra Sverige

Byggsäljare

Stockholm

Säljare mot DVH

Göteborg

Byggsäljare

Stockholm

Rekryteringskonsult

Stockholm

Sales Manager till branschledande Attendo

Stockholm

Operativ Säljledare till PeopleProvide

Stockholm

Regionsäljare Norrland

Stockholm/Norra Sverige

Kundrelationsansvarig

Stockholm

Account Manager Stockholm

Stockholm

Ljusrådgivare Outdoor

Stockholm

Spontanansökan

Bli en del av Made for Sales nätverk

Stockholm

Spontanansökan