Account Manager Stockholm

Edenred Sweden AB 03-07-2018

I rollen som Account Manager ingår du i ett team av professionella medarbetare där du har en viktig roll i utvecklingen av Edenreds verksamhet. Du bearbetar nya kunder på managementnivå samtidigt som du utvecklar redan befintliga kundrelationer. Du leder hela säljprocessen från första kontakt till genomförandet av affären mot kund. En stor del av tjänsten går ut på att vårda befintliga kunder. Tillsammans med dina kollegor inom Edenred skapar ni ett erbjudande som är anpassat utifrån kundens unika förutsättningar. Med 43 miljoner slutanvändare och verksamhet i 42 länder är Edenred världsledande på förmåner till anställda.

Vi söker dig som brinner för försäljning och förstår vikten av att förmedla värde till kund. Du har troligtvis dokumenterad erfarenhet av konsultativ tjänsteförsäljning och att självständigt leda hela säljprocesser. I tidigare roller har du agerat som framgångsrik säljare mot B2B-segmentet. Som person är du affärsmässig med en stark vilja att leverera goda resultat. Du är ödmjuk, prestigelös och tar gärna egna initiativ till att lösa uppgifter. Vidare är du en stark teamplayer med hög energi samtidigt som du trivs att arbeta självständigt. Du besitter en god kommunikationsförmåga och har inga problem med att hålla presentationer inför grupp. Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.

Du erbjuds en spännande roll i ett världsledande bolag där du säljer mot befattningar på ledningsnivå. Du har en stor frihet i rollen och har alla förutsättningar att utvecklas som säljare. För rätt person finns det på sikt en god utvecklingspotential och möjlighet att klättra inom organisationen, även på internationell nivå. Du får möjlighet att sälja en tjänst som ligger rätt i tiden och påverkar anställdas trivsel och välmående.

Lockas du av möjligheten att utvecklas som Account Manager i ett framåtlutat och världsledande företag? Sänd in din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor kontakta Made for Sales konsultchef Erica Ejnestrand på 070-145 14 48 eller Mikael Ärlehag 076 621 8000

Edenred, som introducerade lunchkupongen Ticket Restaurant® och är världsledande på förmåner till anställda, producerar och marknadsför lösningar som förbättrar effektivitet inom organisationer och köpkraft för individer. Edenred, noterat på Parisbörsen, finns i 42 länder, har nära 8 000 anställda, 750 000 företagskunder, 1,4 miljoner anslutna restauranger och 43 miljoner slutanvändare. Den totala omsättningen 2016 var nära 20 miljarder euro. Ticket Rikskuponger, Ticket Elevkortet och Delicard är varumärken som tillhör Edenred Sweden AB.

Har du några frågor angående tjänsten?

Erica Ejnestrand

070 145 14 48

Fler lediga tjänster

Customer Executive

Stockholm

Försäljningschef VeidekkeFLEX

Stockholm

Senior Channel Sales Manager

Stockholm

Sales Executive

Stockholm

Säljare till Bonava Stockholm

Stockholm

Partner Manager

Stockholm

Optiker till Synsam Frölunda torg

Frölunda

Optiker till Synsam Alingsås

Alingsås

Account Manager Stockholm

Stockholm

Optiker till Synsam Mölndal

Göteborg

Socialt deltidsjobb mot dagligvaruhandeln på Exertis Dalarna

Hela landet

Marknadsassistent Stockholm

Stockholm

Area Sales Manager – Norr

Norra Sverige

Säljare till CareerBuilder

Stockholm

Innesäljare Stockholm

Stockholm

Extrajobb Researcher

Stockholm

Kundansvarig till nytänkande Veidekke Bostad

Stockholm

Säljare, Stockholm

Stockholm

VD, Stockholm

Stockholm

Säljare Skola, Stockholm

Stockholm

Är du en talangfull säljare i början av din säljkarriär?

Stockholm

Nätverksrådgivare- Stockholm

Stockholm

Rekryteringskonsult Göteborg

Göteborg

Konsultchef Göteborg

Göteborg

Account Manager – Stockholm

Stockholm

Account Manager – Stockholm

Stockholm

Senior Account Manager – Stockholm

Stockholm

Spontanansökan

Bli en del av Made for Sales nätverk

Stockholm

Spontanansökan – Ut sollicitudin a augue sed tincidunt. Integer convallis turpis eget risus consectetur vitae.