Produktansvarig El

Alcadon AB 19-04-2023

Alcadon har sedan starten 1988 etablerat sig som en ledande nordisk leverantör av produkter och system för data- och telekommunikation i Norden. Styrkan i Alcadons affärskoncept ligger i omfattande kompetens och erfarenhet från nätverkslösningar och den tekniska utvecklingen inom området, i kombination med ett stort fokus på kvalitet och service.

Made for Sales har nu fått i uppdrag att rekrytera en engagerad och affärsdriven Produktansvarig El till Alcadon, med placering i Stockholm.

Rollen som Produktansvarig för affärsområde El innebär en spännande utmaning där du ansvarar för utveckling och förvaltning av produktportföljen för el och data i hemmet och bidrar till att expandera Alcadons produktflora inom elinstallation. Detta sker dels inom ramen för det egna varumärket DC Line men även för övrigt sortiment med fokus på elinstallationsprodukter. Du arbetar nära tillsammans med övriga inom produktteamet samt sälj/marknad för att både identifiera nya intressanta marknader och bidra med kunskap kring hur befintliga marknader bör stärkas och utvecklas ur produktsynpunkt. Du agerar support och expert gentemot olika delar i organisationen i produktfrågor och är även med ute hos kund för att stötta säljarna i frågor rörande produkter i pågående projekt. Rollen präglas av både långsiktigt koncept- och strategiarbete samt fokus på att lösa ärenden på kort sikt i vardagen – en dynamisk och varierad miljö där du spelar en viktig roll i att bidra till utveckling och tillväxt. Som Produktansvarig El rapporterar du till Produktchef Sverige, som är placerad i Stockholm.

Vi söker dig med relevant bakgrund inom el med god förståelse för el- och kopplingsschema i framför allt bostadsmiljö. Har du dessutom kompetens inom aktiva nätverkskomponenter & wi-fi eller närliggande områden ses det som en merit. Du är van vid förhandling och kundkontakt och ser service och support gentemot både kunder och kollegor som en självklarhet för ett lyckat samarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av sortiment- och produktutveckling. Du motiveras av att genom kreativitet och strategiskt arbete göra koncept attraktiva för den identifierade målgruppen. Du har stort eget driv och engagemang och du beskrivs som strukturerad, trygg och lyhörd. Ovannämnda egenskaper och förmågor leder till att du på ett naturligt sätt bygger förtroende och skapar framgång tillsammans med dina kollegor.

Du erbjuds en utvecklande roll som Produktansvarig hos en av Sveriges ledande distributörer inom data- och telekommunikation. Till din hjälp har du kompetenta och trevliga kollegor, ett välrenommerat varumärke med lösningar av högsta kvalitet och där dina insatser kommer innebära en mycket viktig del i Alcadons fortsatta framgång. Företaget har sedan start upplevt en stark tillväxt och har bibehållit entreprenörsandan med stark kultur och engagerad personal i en prestigelös omgivning.

Är du den vi söker? Vi ser fram emot att läsa dina ansökningshandlingar, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Made for Sales – Ida Ekendahl på nedan nummer.

Alcadon erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa lösningar från ledande varumärken och egenutvecklade varumärken som ECS, European Cabling Systems och DC-Line. Styrkan i Alcadons affärskoncept ligger i omfattande kompetens och erfarenhet från nätverkslösningar och den tekniska utvecklingen inom området, i kombination med ett stort fokus på kvalitet och service. Detta gör det möjligt för Alcadon att erbjuda välfungerande helhetslösningar för nätverksinfrastruktur till en bred kundbas av nätverksinstallatörer, byggföretag, system-integratörer, datahallar, industri och nätägare.

Idag bedrivs verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Storbritannien, Tyskland och Belgien. Alcadon har cirka 180 anställda med huvudkontor i Stockholm. Alcadon AB ingår i Alcadon Group AB som är listat på Nasdaq First North. Läs mer på www.alcadon.se

Har du några frågor angående denna tjänst?

Ida Ekendahl

076 720 35 30

start-m-ledigajobb

Fler lediga tjänster

Key Account Manager

Stockholm

Affärsutvecklare

Stockholm

Sales Manager

Spontanansökan