Säljare

ABAX 30-06-2023

ABAX är ett av de största IoT-företagen och tillhandahåller lösningar för körjournal, verktygsspårning och utrustningskontroll med över 500.000 spårade enheter över hela världen. Under 2020 påbörjade ABAX en resa att utveckla mobilitetsdatalösningar med nya vertikaler som t ex försäkring och leasing. Detta är ett steg i vår fortsatta roll som den föredragna dataleverantören för B2B-industrin i större skala.

I rollen som Säljare arbetar du mot nya kunder framför allt via telefon och online-möten, där du träffar kunden via Teams eller liknande webbaserade verktyg. Som säljare är du ansvarig för hela säljprocessen, från prospektering till tre månader efter nytt avtal. Du kommer ha hjälp av mötesbokare men kommer även till stor del boka dina egna möten. Din arbetsplats kommer vara ABAX kontor i centrala Stockholm.

Varför ABAX? ABAX är ett internationellt bolag med kontor i åtta europeiska länder. Hos ABAX finns stora möjligheter till utveckling inom bolaget. Du erbjuds kontinuerlig utbildning och kommer därigenom bli lite bättre varje dag. ABAX första mål är nöjda anställda och med nöjda medarbetare får man nöjda kunder.

Du erbjuds:

  • Utbildning i ABAX School där du får en gedigen introduktion till tjänsten och till ABAX som företag
  • Nybyggda och fräscha lokaler i centrala Stockholm
  • Engagerade kollegor från hela världen med god sammanhållning
  • Heltidstjänst med förmånliga villkor
  • Kontorstider 08-16
  • Årliga kickoffer
  • En spännande expansionsresa!

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning inom B2B och är van att arbeta mot högt uppsatta mål. Vidare söker vi dig som med stor nyfikenhet, noggrannhet och med stark drivkraft tar dig an ditt arbete. Du har förmågan att själv leda och organisera ditt arbete, samtidigt som du också trivs med att arbeta i team. Försäljningen sker online och det är därför viktigt att du har en god digital/teknisk kompetens. Det är även meriterande att ha dokumenterad säljerfarenhet av teknologiska produkter.

Är du den vi söker? Sänd in dina ansökningshandlingar nedan, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Made for Sales, Kristofer Blixt på nummer nedan.

ABAX är det snabbast växande telematikföretaget i Europa med egenutvecklad mjukvara och hårdvara av hög kvalitet. ABAX tjänster hjälper kunderna att hålla sig uppdaterade, bli effektivare och spara pengar genom SaaS i världsklass (Software as service). Lösningen är en helt integrerad programvaruplattform som kan anpassas till framtidens innovativa tjänster. ABAX hårdvara, programvara är enkla att installera och intuitiva att använda. På ABAX arbetar över 350 anställda fördelade mellan försäljning, kundservice, marknadsföring, administration, kvalitet och produktutveckling. ABAX har kontor i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Nederländerna, Belgien, Polen och Storbritannien med huvudkontor i Larvik, Norge.

Har du några frågor angående denna tjänst?

Kristofer Blixt

0708977892

start-m-ledigajobb

Fler lediga tjänster

HR Manager

Hela landet

Säljare

Göteborg

Managementkonsult

Stockholm

Spontanansökan