Interim marknad

Varför hyra en interimskonsult?

En rekryteringsprocess tar tid innan rätt person är på plats och det kan ofta vara affärskritiskt att låta en ledande position vara vakant för länge.

En nyckelspelare blir frånvarande

En medarbetare med en nyckelroll blir frånvarande under en period, det kan till exempel vara någon som är föräldraledig, sjukskriven, tjänstledig etcetera. Det uppstår då ett behov av specialistkompetens och man vet inte hur omfattande behovet är. Det kan till exempel vara ett stort projekt eller att man vill testköra en ny produkt/tjänst inom ett företag.

produkt-singel-1@3x

Nya ögon på nya uppdrag

Det kan också vara företag som genomgår en förändring eller förvärvar/förvärvas eller vill utveckla ett nytt affärsområde. Man behöver nya, externa ögon som tittar på verksamheten, tillföra ny kompetens eller få ett bollplank.

Hitta rätt interimskonsult inom marknadsföring

Oavsett om ditt företag behöver en interim marknadschef, interim marketing manager eller en interim marketing director, kan vi på Made For Marketing hjälpa dig att hitta rätt kompetens, vi är ett rekryteringsföretag som kan marknad och alla tjänster som finns inom det segmentet. Våra rekryterare har marknadsföring som specialitet. 

Varför hyra interimskonsult från Made For Marketing?

Våra kunders behov är ofta snarlika där vi ser att de tillfälliga behoven kan uppstå i de flesta verksamheter oavsett om det är det lilla start-up bolaget, storföretaget eller inom offentliga sektorn. För oss gör det ingen skillnad – vi kan tillsätta de flesta typer av interimsuppdrag i hela Sverige.

produkt-singel-2@3x

Stor bas av konsulter

Vi kan göra detta genom vår stora bas av interimskonsulter och vår kontinuerliga screening av marknaden efter nya duktiga interimskonsulter. Vi har genom detta arbetssätt, kontakterna som krävs för att kunna tillsätta interimsuppdragen snabbt och med rätt kompetens.

Vi identifierar egenskaper

De flesta av våra tillsättningar är chefsroller, ofta i ledningsgruppsposition. Vi är bra på att identifiera de egenskaper som är extra viktiga att bedöma för att avgöra om en person är lämplig att ta sig an ett interimt chefsuppdrag. De egenskaper vi bedömer som vitala är bland annat en senior och stabil personlighet, ha en väl utvecklad förmåga att prioritera och fatta beslut, vara en stark kommunikatör, kunna sätta sig in i situationer snabbt och ha en stark genomförandekraft.

Konsekvenser vid vakans

Vissa specialistroller kan vara affärskritiska och uppstår en längre vakans kan det få stora konsekvenser för organisationen. Ersättare till dessa befattningar kan vara svåra att lokalisera och där kan vi bidra med vår närhet till marknaden och vår förmåga att hålla en löpande dialog med dessa individer där vi har järnkoll på när de blir tillgängliga för marknaden.

kontaktformular-m

Vill du bli kontaktad?

Vi är ett av de ledande rekryteringsföretagen i Sverige nischat inom försäljning och marknad. Vi förenar ett gediget hantverk med solid kunskap.

Kontakta oss via formulär

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss så fort vi kan.

*” anger obligatoriska fält

Samtycke*

Kontaktpersoner