Made for Sales 29 March, 2018

Chef för Sveriges Byggindustriers Utbildningsorganisation

Chef för Sveriges Byggindustriers Utbildningsorganisation med placering i Göteborg eller Stockholm

Sveriges Byggindustrier letar nu efter en chef för sin utbildningsorganisation som innefattar Entreprenörsskolan och verksamhetsledningssystemet Povel.

I rollen som Chef över utbildningsenheten väntar ett spännande och givande arbete fullt av utmaningar men framför allt möjligheter. Du kommer att ansvara för den nuvarande kursverksamhet i Entreprenörsskolan och verksamhetsledningssystemet Povel samtidigt som du genom olika samarbetsformer arbetar med en samordning av olika enheter inom Sveriges Byggindustriers paraplyorganisation av utbildningsverksamhet som erbjuds Bygg- och anläggningsbranschen och de egna medlemmarna.

Det är många intressenter inblandade i samordningen och du ska med säker och stadig hand vägleda dem mot det gemensamma målet att stärka Sveriges Byggindustriers kursverksamhet i en nationell organisation med stark lokal närvaro på ett stort antal platser runtom i Sverige. Rollen är av nationell karaktär och har hela Sverige som ansvarsområde.     

Vi söker dig som i grunden är akademiker och har en gedigen erfarenhet av ledarskap hos flera olika arbetsgivare och branscher. Relationsbyggande för att driva den interna organisationen framåt är en självklarhet för dig. Du är en naturlig ledare och har en rak och tydlig kommunikativ sida och har lätt för att få människor att dra i samma riktning. Vidare är du en empatisk och inkluderande ledare för ett mycket kompetent team. Vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet av arbete i föreningar eller organisationer utöver chefs- och ledarskap för större företag. Det är också ett plus om du har erfarenhet från byggbranschen. Du har en god förståelse och lyhördhet för att se över vad som behövs göras för att fortsätta driva verksamheten framåt för dess medlemmar. 

Du erbjuds en central roll i ett betydelsefullt uppdrag inom Sveriges Byggindustrier. Du kommer ansvara för ett team på 6 personer i Stockholm, Göteborg och Malmö samt dess utbildningsverksamhet. I detta så förekommer det en del resande i tjänsten. Du som Chef kommer att ha ett starkt mandat att strukturera och implementera förändringarna för att bygga den optimala organisationen.    

Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan redan idag. Sveriges Byggindustrier har valt att samarbeta med Made for Sales i denna rekrytering och vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Made for Sales rekryteringskonsult Lena Patel på telefon 076 777 7171.

 

Sveriges Byggindustrier (BI) är byggindustrins bransch- och arbetsgivarorganisation med ca 3400 medlemsföretag (bygg-, anläggnings- och specialföretag). BI en medlemsorganisation inom Svenskt Näringsliv och organisationen verkar genom 27 lokalkontor runtom i hela landet. BI har till ändamål att främja medlemsföretagens gemensamma intressen som arbetsgivare och näringsidkare inom byggindustrin. Som en del av sitt erbjudande till sina medlemmar har BI en omfattande utbildningsverksamhet över hela Sverige. De generella och övergripande målen med denna kursverksamhet är att erbjuda medlemmarna och andra företag en kvalitativ kompetensutveckling.

 

 

Fler lediga tjänster

Customer Service Officer Stockholm

Account Manager Stockholm

Rekryteringskonsult Göteborg

Konsultchef Göteborg

Säljare Stockholm

Regionsäljare Göteborg

Senior Account Executive Stockholm

Key Account Manager Stockholm

Channel Account Manager

Nätverksrådgivare- Stockholm

Account Manager - Stockholm

Säljare till CareerBuilder

Säljare Stockholm

Chef för Sveriges Byggindustriers Utbildningsorganisation

New Sales Manager, Stockholm

Försäljningschef Stockholm Nord Östra

Innesäljare Stockholm

Sales Engineer - Stockholm

Account Manager - Stockholm

Senior Account Manager - Stockholm

Export Manager

Säljare - Stockholm

Innesäljare Stockholm

Account Manager Stockholm

Spontanansökan

Är du en talangfull säljare i början av din säljkarriär?

Bli en del av Made for Sales nätverk

Vill du
bli kontaktad

Ta mig till kunskapsbanken

Allt du behöver veta

Läs mer >

Ladda upp ditt CV här

Customer Service Officer Stockholm

Account Manager Stockholm

Rekryteringskonsult Göteborg

Lediga tjänster för dig

Nedan ser du några av de spännande tjänster vi rekryterar till just nu - hoppas det finns något för dig!

Visa alla lediga tjänster >