Made for Sales 13 February, 2018

Innesäljare – Stockholm

Är du innesäljaren som vill ha ett spännande och utvecklande arbete i en trivsam och kreativ miljö på ett av Skandinaviens största medieföretag inom fackpress? Då kan denna tjänst vara något för dig. Vi på Nordiske Medier växer och bygger nu upp ett nytt team i vår säljorganisation. Nordiske Medier erbjuder ett spännande och utvecklande arbete med goda utvecklingsmöjligheter i en trivsam och kreativ miljö.

Nordiske Medier är ett mediehus som genom ett trettiotal ledande varumärken sprider initierad branschinformation till över en halv miljon läsare varje månad. Nordiske Medier bevakar de flesta stora branscher inom tillverkande industri-, handels- och servicesektorn samtidigt som man erbjuder en mångfald av mötesplatser. Mötesplatsen som ger deltagaren fördjupad kunskap, inspiration och kontakter inom specifika områden.

Hos Nordiske Medier kommer du att ha ett 80-tal kollegor och vi sitter i stora lokaler centralt på Lidingö, med bra kommunikationer och gratis parkering. Tjänsten är på heltid med möjlighet till flexibla arbetstider. Du erbjuds fast lön och provision på din försäljning samt kontinuerlig säljutbildning och säljstöd.

Arbetsuppgifter:

Som innesäljare kommer du att ansvara för försäljning av företagets produkter, annonser både i tidningen och digitalt, prenumerationer, medlemskap, event m.m.

Du kommer att jobba med våra befintliga kunder men även en hel del nykundsbearbetning.

Vem är du:

Du har en stark egen drivkraft, är engagerad och trivs med att arbeta självgående och proaktivt mot högt uppsatta mål. Du har lätt för att jobba i team med den lyhördhet som krävs för att samarbeta med andra. Viktigt är även att du har ett högt tempo i dina arbetsuppgifter. Därtill besitter du en god social kompetens, är naturlig och van med telefonen som verktyg samt har en hög ambitionsnivå.

Vi önskar att du har minst 2 års erfarenhet av försäljning med goda resultat över telefon. Du har lätt för att lära och har viljan att utveckla dina kunskaper. Du har ett genuint intresse för kunder, försäljning, service och kvalitet. Vidare är du bra på att kommunicera och har en vilja att bli vårt ansikte utåt och skapa långsiktiga relationer.

Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan redan idag. Nordiske Medier har valt att samarbeta med Made For Sales i denna rekrytering och vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Made for Sales rekryteringskonsult Lena Patel på 076 – 777 71 71 eller maila till lena.patel@madeforsales.se

Fler lediga tjänster

Account Manager - Stockholm

Senior Account Manager - Stockholm

Account Manager/ indoor

Export Manager

Innesäljare - Stockholm

Solution Sales Manager - Stockholm

Account Manager - Stockholm

Innesäljare Stockholm

Account Manager Stockholm

Säljare Stockholm

Sales Manager - Stockholm

Affärsområdeschef Rekrytering

Affärsområdeschef Bemanning

Spontanansökan

Är du en talangfull säljare i början av din säljkarriär?

Bli en del av Made for Sales nätverk

Vill du
bli kontaktad

Ta mig till kunskapsbanken

Allt du behöver veta

Läs mer >

Ladda upp ditt CV här

Account Manager - Stockholm

Senior Account Manager - Stockholm

Account Manager/ indoor

Lediga tjänster för dig

Nedan ser du några av de spännande tjänster vi rekryterar till just nu - hoppas det finns något för dig!

Visa alla lediga tjänster >