Made for Sales 13 February, 2018

Export Manager

Fagerhult är en av Europas ledande belysningskoncerner med cirka 3 300 anställda och verksamheter i 25 länder. Fagerhult skapar moderna produkter och spännande, energisnåla och miljöanpassade belysningssystem som på ett bra sätt integreras i den miljö där de ska verka. I koncernen ingår starka varumärken som till exempel Fagerhult, Ateljé Lyktan, LTS, Whitecroft Lighting, Designplan, I-Valo, LED Linear och Arlight. AB Fagerhult är noterat på Nasdaq OMX Nordiska Börs i Stockholm.

Fagerhult fortsätter sin expansion och Made for Sales har nu fått i uppdrag att rekrytera en driven Export Manager, med placering i Habo.

I rollen som Export Manager spelar du en mycket viktig roll i Fagerhults fortsatta tillväxt – med fokus på prioriterade exportmarknader. Du bygger vidare på och stärker banden med de interna globala säljbolagen, genom närvaro, lyhördhet och engagemang. Du knyter kontakter och bygger relationer med säljbolagen och dess ledning, med fokus på Europa. Tillsammans med dina kollegor spelar du en nyckelroll i att utveckla ett ännu tydligare kundfokus inom Fagerhult. Du är en stark Fagerhult-ambassadör i ditt arbete att öka Fagerhults försäljning på de olika lokala marknaderna, du skapar engagemang och energi kring de uppsatta målen, du följer upp och stöttar – är involverad i prisstrategier och fångar upp lokala variationer i behov/trender.  Vidare har du formellt personalansvar för fem medarbetare inom Customer Support i Habo, en grupp som du styr mot maximalt kundfokus genom gott ledarskap, organisation och utvecklande insatser. Du rapporterar till VD, Fagerhults Belysning AB.

Vi söker dig med internationell erfarenhet, som rönt framgång både som inspirerande och energigivande ledare och driven säljare. Du har troligtvis en akademisk utbildning, inom ekonomi eller teknik. Erfarenhet av ”Product Management” är en fördel – då ett tydligt ansvar i rollen ligger på att identifiera lokala variationer i behov och trender, skaffa kundinsikt och agera brygga mellan marknadens behov och Fagerhults produktutveckling i Habo. Du är en relationsbyggare av rang, som även besitter en analytisk förmåga – du både kan och trivs med att driva stora, komplexa projekt med många olika involverade intressenter. Du är tydligt resultatinriktad och har en stark drivkraft i att nå framgång och lyckas både individuellt men framför allt tillsammans med andra. Andra beskriver dig som engagerad och kanske t o m passionerad, du är lösningsorienterad, ser fler möjligheter än hinder och agerar proaktivt. Vidare uttrycker du dig obehindrat på engelska och svenska, både muntligt och skriftligt.

Du erbjuds en mycket viktig och spännande internationell roll som Export Manager inom Fagerhult, där du får möjlighet att bidra till den fortsatta globala utvecklingen i ett ledande och expansivt företag med ett starkt internationellt varumärke. Den globala marknaden har stor fortsatt potential och i rollen som Export Manager kommer du vara en av nyckelspelarna i den fortsatta tillväxten. Fagerhult är en stor koncern, där goda resultat och driv öppnar möjligheter för vidare utveckling.

Är du den vi söker? Sänd in dina ansökningshandlingar nedan, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Made for Sales, rekryteringskonsult Karin Fryklund på 073-779 52 49. 

Fler lediga tjänster

Account Manager - Stockholm

Senior Account Manager - Stockholm

Account Manager/ indoor

Export Manager

Innesäljare - Stockholm

Solution Sales Manager - Stockholm

Account Manager - Stockholm

Innesäljare Stockholm

Account Manager Stockholm

Säljare Stockholm

Sales Manager - Stockholm

Affärsområdeschef Rekrytering

Affärsområdeschef Bemanning

Spontanansökan

Är du en talangfull säljare i början av din säljkarriär?

Bli en del av Made for Sales nätverk

Vill du
bli kontaktad

Ta mig till kunskapsbanken

Allt du behöver veta

Läs mer >

Ladda upp ditt CV här

Account Manager - Stockholm

Senior Account Manager - Stockholm

Account Manager/ indoor

Lediga tjänster för dig

Nedan ser du några av de spännande tjänster vi rekryterar till just nu - hoppas det finns något för dig!

Visa alla lediga tjänster >