Made for Sales 29 January, 2018

Innesäljare Stockholm

Med 43 miljoner slutanvändare och verksamhet i 42 länder är Edenred världsledande på förmåner till anställda.

I rollen som innesäljare på Edenred ingår du i ett team av professionella medarbetare där du har en viktig roll i utvecklingen av Edenreds verksamhet. Du jobbar med B2B-försäljning och säljer in Edenreds avtal och rikskuponger mot kunder verksamma inom restaurang, café eller dagligvaruhandeln. Du skapar själv en kundstock där du jobbar systematiskt för att vinna affärer.

Vi söker dig som har slutförda gymnasiestudier och erfarenhet inom något serviceyrke, gärna restaurang, café eller butik. Du vill utvecklas inom försäljning och ser möjligheterna att göra det tillsammans med Edenred Rikskuponger. Som person är du resultatorienterad och strävar hela tiden efter att uppnå nya mål, både på kort och lång sikt. Du vågar utmana dig själv och är bekväm med att använda telefonen som ditt främsta redskap. Vidare har du lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du gärna tar egna initiativ till att lösa uppgifter. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av uppsökande försäljning samt talar flera språk då många kunder är flerspråkiga.

Du erbjuds en spännande roll i ett världsledande företag där du har alla förutsättningar att utvecklas som säljare. För rätt person finns det på sikt en god utvecklingspotential och möjlighet att klättra inom organisationen, även på internationell nivå. Du ingår i ett drivet säljteam som genomsyras av tävlingsanda samtidigt som du får möjlighet att sälja en tjänst som ligger rätt i tiden och påverkar anställdas trivsel och välmående.

Edenred, som introducerade lunchkupongen Ticket Restaurant® och är världsledande på förmåner till anställda, producerar och marknadsför lösningar som förbättrar effektivitet inom organisationer och köpkraft för individer. Edenred, noterat på Parisbörsen, finns i 42 länder, har nära 8 000 anställda, 750 000 företagskunder, 1,4 miljoner anslutna restauranger och 43 miljoner slutanvändare. Den totala omsättningen 2016 var nära 20 miljarder euro. Ticket Rikskuponger, Ticket Elevkortet och Delicard är varumärken som tillhör Edenred Sweden AB.

Fler lediga tjänster

Account Manager - Stockholm

Senior Account Manager - Stockholm

Account Manager/ indoor

Export Manager

Innesäljare - Stockholm

Solution Sales Manager - Stockholm

Account Manager - Stockholm

Innesäljare Stockholm

Account Manager Stockholm

Säljare Stockholm

Sales Manager - Stockholm

Affärsområdeschef Rekrytering

Affärsområdeschef Bemanning

Spontanansökan

Är du en talangfull säljare i början av din säljkarriär?

Bli en del av Made for Sales nätverk

Vill du
bli kontaktad

Ta mig till kunskapsbanken

Allt du behöver veta

Läs mer >

Ladda upp ditt CV här

Account Manager - Stockholm

Senior Account Manager - Stockholm

Account Manager/ indoor

Lediga tjänster för dig

Nedan ser du några av de spännande tjänster vi rekryterar till just nu - hoppas det finns något för dig!

Visa alla lediga tjänster >