Made for Sales 26 January, 2018

Account Manager Stockholm

Med 43 miljoner slutanvändare och verksamhet i 42 länder är Edenred världsledande på förmåner till anställda.

I rollen som Account Manager ingår du i ett team av professionella medarbetare där du har en viktig roll i utvecklingen av Edenreds verksamhet. Du bearbetar nya kunder på managementnivå samtidigt som du utvecklar redan befintliga kundrelationer. Du leder hela säljprocessen från första kontakt till genomförandet av affären mot kund. En stor del av tjänsten går ut på att vårda befintliga kunder. Tillsammans med dina kollegor inom Edenred skapar ni ett erbjudande som är anpassat utifrån kundens unika förutsättningar.

Vi söker dig som brinner för försäljning och förstår vikten av att förmedla värde till kund. Du har troligtvis dokumenterad erfarenhet av konsultativ tjänsteförsäljning och att självständigt leda hela säljprocesser. I tidigare roller har du agerat som framgångsrik säljare mot B2B-segmentet. Som person är du affärsmässig med en stark vilja att leverera goda resultat. Du är ödmjuk, prestigelös och tar gärna egna initiativ till att lösa uppgifter. Vidare är du en stark teamplayer med hög energi samtidigt som du trivs att arbeta självständigt. Du besitter en god kommunikationsförmåga och har inga problem med att hålla presentationer inför grupp. Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.

Du erbjuds en spännande roll i ett världsledande bolag där du säljer mot befattningar på ledningsnivå. Du har en stor frihet i rollen och har alla förutsättningar att utvecklas som säljare. För rätt person finns det på sikt en god utvecklingspotential och möjlighet att klättra inom organisationen, även på internationell nivå. Du får möjlighet att sälja en tjänst som ligger rätt i tiden och påverkar anställdas trivsel och välmående.

Edenred, som introducerade lunchkupongen Ticket Restaurant® och är världsledande på förmåner till anställda, producerar och marknadsför lösningar som förbättrar effektivitet inom organisationer och köpkraft för individer. Edenred, noterat på Parisbörsen, finns i 42 länder, har nära 8 000 anställda, 750 000 företagskunder, 1,4 miljoner anslutna restauranger och 43 miljoner slutanvändare. Den totala omsättningen 2016 var nära 20 miljarder euro. Ticket Rikskuponger, Ticket Elevkortet och Delicard är varumärken som tillhör Edenred Sweden AB.

Fler lediga tjänster

Account Manager - Stockholm

Senior Account Manager - Stockholm

Account Manager/ indoor

Export Manager

Innesäljare - Stockholm

Solution Sales Manager - Stockholm

Account Manager - Stockholm

Innesäljare Stockholm

Account Manager Stockholm

Säljare Stockholm

Sales Manager - Stockholm

Affärsområdeschef Rekrytering

Affärsområdeschef Bemanning

Spontanansökan

Är du en talangfull säljare i början av din säljkarriär?

Bli en del av Made for Sales nätverk

Vill du
bli kontaktad

Ta mig till kunskapsbanken

Allt du behöver veta

Läs mer >

Ladda upp ditt CV här

Account Manager - Stockholm

Senior Account Manager - Stockholm

Account Manager/ indoor

Lediga tjänster för dig

Nedan ser du några av de spännande tjänster vi rekryterar till just nu - hoppas det finns något för dig!

Visa alla lediga tjänster >