Made for Sales 26 January, 2018

Säljare Stockholm

 

Offerta AB är Sveriges största marknadsplats för leverantörer och köpare av tjänster med över 12 000 anslutna företag och 70 000 potentiella tjänsteköpare årligen. Offerta förmedlar tjänster såväl inom Bygg-, Städ- och Transportindustrin som inom IT, Inredning och Redovisning/Revision. Det som började med en idé från en driven entreprenör är idag Sveriges största tjänsteförmedlare med god tillväxt. Men bolaget stannar inte där utan ser fram emot fler utmaningar och ökad expansion och söker nu Säljare till sitt huvudkontor i World Trade Center.

I rollen som Säljare på Offerta kommer du att bearbeta svenska tjänsteföretag inom exempelvis bygg, måleri och andra tjänster. Du kommat att arbeta mot nya kunder samt utveckla företagets befintliga konton genom att erbjuda dem en ojämförbar marknads- och kundkanal, du bygger din egen kundstock. Vilka branscher du kommer att fokusera på beror på dina tidigare roller och erfarenheter från försäljning. Du kommer att arbeta med många likasinnade säljare vilket har lett till att Offerta har en gedigen och härlig säljatmosfär.

Vi söker dig som vill göra affärer, är målorienterad och vågar utmana dig själv och bli en del av ett starkt team. Du är ansvarstagande och resultatorienterad. I säljrollen ser vi att du har något års säljerfarenhet och gärna av B2B försäljning, men med rätt driv kan även du som har kortare erfarenhet kvala in. Har du även tidigare erfarenheter av de branscher Offerta är verksam inom, såsom exempelvis bygg, städ eller liknande tjänster, är det ett stort plus. Då du kommer att bedriva ditt arbete både inne och ute på fält, ska du vara lika bekväm i telefon som vid personliga kundmöten.

Du har goda kommunikationskunskaper i tal och skrift, både på svenska och engelska.

 Övriga meriterande egenskaper

  •                 En skicklig säljare är ofta tävlingsinriktad.
  •                 Ett intresse för att utmana och pusha dig själv.

Du Erbjuds en seriös utvecklande roll som Säljare i ett modernt och expansivt företag som genomsyras av tävlingsanda och positiv säljkultur. Du ingår i ett sammansvetsat och drivet säljteam med god ledning som värdesätter utveckling. Offerta är ett företag som växer kraftigt och kan erbjuda stora personliga utvecklingsmöjligheter och där anställda har möjlighet att påverka. Du har även goda förtjänstmöjligheter i form av en bra grundlön, provision och bonus.

Under den inledande provanställningstiden är du anställd som konsult hos Made for Sales, för att efter sex månader kliva över i en anställning direkt hos Offerta.

Vill du bli en del av Offertas team och bidra till den fortsatta framgången? Skicka din ansökan idag, urval sker löpande. Har du frågor kring tjänsterna är du välkommen att kontakta Made for Sales, Mikael Ärlehag. 076 621 8000

Fler lediga tjänster

Account Manager - Stockholm

Senior Account Manager - Stockholm

Account Manager/ indoor

Export Manager

Innesäljare - Stockholm

Solution Sales Manager - Stockholm

Account Manager - Stockholm

Innesäljare Stockholm

Account Manager Stockholm

Säljare Stockholm

Sales Manager - Stockholm

Affärsområdeschef Rekrytering

Affärsområdeschef Bemanning

Spontanansökan

Är du en talangfull säljare i början av din säljkarriär?

Bli en del av Made for Sales nätverk

Vill du
bli kontaktad

Ta mig till kunskapsbanken

Allt du behöver veta

Läs mer >

Ladda upp ditt CV här

Account Manager - Stockholm

Senior Account Manager - Stockholm

Account Manager/ indoor

Lediga tjänster för dig

Nedan ser du några av de spännande tjänster vi rekryterar till just nu - hoppas det finns något för dig!

Visa alla lediga tjänster >