Made for Sales 5 January, 2018

Account Manager – Göteborg

Account Manager – Toshiba TEC Nordic- Göteborg

Toshiba Tec Nordic är ett helägt dotterbolag och erbjuder multifunktionsskrivare, etikettskrivare, lösningar för dokumenthantering samt support och service för den nordiska marknaden. Toshiba tillhanda håller även digitala skärmar/skyltsystem och konferensteknik. Bolaget har huvudkontor i Solna och kontor i Göteborg och Malmö. Bolaget har också verksamhet i Finland, Norge och Danmark. I Stockholm, Göteborg och Malmö har Toshiba Tec Nordic egen direktförsäljning och i övriga Sverige samarbete med återförsäljarkedjor. Toshiba Tec har en omsättning på 3 miljarder SEK och över 20 000 medarbetare och är en del av koncernen Toshiba som i sin tur sysselsätter närmare 200 000 anställda och har 580 dotterbolag och omsatte 475 miljarder SEK i 2015.

Toshiba Tec Nordic är i stark tillväxt och behöver nu utöka sin säljorganisation i Göteborg och kommer därefter fortsätta att växa.

Rollen som Account Manager (AM) är en kvalificerad säljroll där ditt fokus primärt ligger på nykundsbearbetning men även på etablerade relationer. Du bearbetar kunderna med tryggt stöd från försäljningschef, tekniska konsulter, back office-team, produktspecialister och tillsammans driver ni säljprocesserna framåt. I arbetsuppgifterna ingår även upprättande av offerter, finansavtal och ordrar i bolagets egna CRM-system.

Vi söker dig som vill vidareutvecklas inom försäljning i ett framgångsrikt, professionellt och expansivt företag. Du har sannolikt en bakgrund från branschen där du skaffat dig minst ett års relevant säljerfarenhet. Du har erfarenhet av att självständigt ha drivit försäljningsprocesser från prospektering till avslut och har uppnått dokumenterat goda försäljningsresultat. Som person har du en stark inre motor och du är duktig på att driva både dig själv och dina kollegor mot uppsatta mål. Ytterligare några av dina framgångsfaktorer inom försäljning är din förmåga att strukturera och organisera ditt försäljningsarbete. Du har en vilja att vinna och är både resultat- och lösningsorienterad.

Du erbjuds en spännande roll som säljare där du får möjlighet att bidra till utvecklingen i ett expansivt företag. Trevliga kollegor och en bra stämning i ett företag som präglas av en stark och positiv säljkultur. Din ambition och dina goda resultat ger dig stora utvecklingsmöjligheter i en bransch med enorm potential. Toshiba är i stark tillväxt och för rätt person finns en stor utvecklingspotential både nationellt men även internationellt. Placeringsort kommer att vara i nya, fräscha lokaler på EA Rosengrens gata med parkering i direkt anslutning och goda kommunikationer.

Toshiba Tec Nordic erbjuder även

–        Kollektivavtal

–        Tjänstebil, B-körkort är ett krav

–        Friskvårdsbidrag

–        Konkurrenskraftig ersättning

Är du den vi söker? Sök tjänsten idag, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Sollerman på tel: 0731-424889

 

Fler lediga tjänster

Försäljningschef till Allocate i Stockholm

Account Manager - Göteborg

Senior Account Manager - Göteborg

Solution Sales Manager - Stockholm

Kundservice deltid Stockholm

Account Manager - Stockholm

Säljare Stockholm

Produktchef Stockholm

Administrativ Handläggare - Göteborg

Försäljningschef/Enhetschef, Vagnhärad

Försäljningschef Stockholm

Sälj och marknadsansvarig-region Stockholm

Researcher Stockholm

Är du en talangfull säljare i början av din säljkarriär?

Bli en del av Made for Sales nätverk

Vill du
bli kontaktad

Ta mig till kunskapsbanken

Allt du behöver veta

Läs mer >

Ladda upp ditt CV här

Försäljningschef till Allocate i Stockholm

Account Manager - Göteborg

Senior Account Manager - Göteborg

Lediga tjänster för dig

Nedan ser du några av de spännande tjänster vi rekryterar till just nu - hoppas det finns något för dig!

Visa alla lediga tjänster >