Made for Sales 23 December, 2017

Sales Manager – Stockholm

 

LIGHTING INTELLIGENCE SALES MANAGER, SVERIGE 

Helvar är ett företag som specialiserat sig på intelligenta belysningslösningar där deras strävan är att uppnå maximalt välbefinnande i kombination med energieffektiva lösningar för Helvars kunder runt om i världen. Man söker nu en Lighting Intelligence Sales Manager för att förstärka Helvars professionella säljteam i Sverige.

Den främsta målsättningen för en Lighting Intelligence Sales Manager är att marknadsföra och sälja Helvars hela produkt- och serviceerbjudande inom regionen Stockholm/Mälardalen, tillsammans med att driva och utveckla Helvars affärsmodell inom segmentet för skolor och utbildning på nationell nivå.

I de dagliga arbetsuppgifterna ingår det att bygga och upprätthålla nära relationer till alla inblandade parter på marknaden inom alla faser i försäljningsprocessen. Ditt huvudsakliga fokus är att säkerställa en enkel och välplanerad försäljningsprocess med kunden i fokus. Du är en stark förespråkare och konsultativ person för Helvars produkter och lösningar. Du strävar också efter fördjupad kunskap inom marknaden för styrning och styrsystem generellt, men speciellt inom området för styrning av belysning. Du har lätt att anpassa ditt budskap beroende på vilken nivå, kunskap och intresse dina åhörare har.

Välplanerade och frekventa besök hos Helvars kunder inom Stockholm/Mälardalen är av största vikt för denna tjänst tillsammans med att utveckla Helvars möjligheter att öka användningen av befintliga  systemlösningar inom sektorn för skola och utbildning. Helvar arbetar i ett CRM system och det är av yttersta vikt att upprätthålla aktuell information gällande projekt och kunder etc. Du är dedikerad att uppnå uppsatta mål och du strävar efter att överträffa dessa.

Dina förutsättningar:

-Din säljerfarenhet är minst 3-5 år inom ett tekniskt området och gärna inom belysningssystem, fastighetsautomation e.dl.

-Ingående kunskap inom moderna säljmetoder och verktyg samt att du har grundläggande ekonomisk kunskap och förstår marginalberäkning och kreditrisker etc.

-Du har en väl utvecklad social förmåga och har lätt att skapa och underhålla relationer med människor.

-Vara en säker och god kommunikatör.

-Förmåga att anpassa och kommunicera viktiga affärsprioriteringar, prioritera dina arbetsuppgifter, ta strategiska beslut och hitta unika säljmetoder.

Hos Helvar kommer du att uppleva en belysningsbransch som är i snabb utveckling och tillväxt. Som organisation sätter Helvar alltid kunden i centrum, tar aktiva och snabba beslut och är lyhörda för all feedback vilket man använder för att utveckla sin verksamhet. Helvar har funnits i nästan 100 år, vilket har gett en gedigen erfarenhet. Man agerar likt ett Start-Up företag och har som mål att alltid ligga i framkant med sin teknikutveckling.

Är du den vi söker? Sänd in dina ansökningshandlingar nedan, urval sker löpande – intervjuer kommer att hållas under mitten av januari. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Made for Sales, rekryteringskonsult Emelie Jorland på 072-066 02 98.

 

Fler lediga tjänster

Försäljningschef till Allocate i Stockholm

Account Manager - Göteborg

Senior Account Manager - Göteborg

Solution Sales Manager - Stockholm

Kundservice deltid Stockholm

Account Manager - Stockholm

Säljare Stockholm

Produktchef Stockholm

Sales Manager - Stockholm

Administrativ Handläggare - Göteborg

Försäljningschef/Enhetschef, Vagnhärad

Spontanansökan

Försäljningschef Stockholm

Sälj och marknadsansvarig-region Stockholm

Researcher Stockholm

Är du en talangfull säljare i början av din säljkarriär?

Bli en del av Made for Sales nätverk

Vill du
bli kontaktad

Ta mig till kunskapsbanken

Allt du behöver veta

Läs mer >

Ladda upp ditt CV här

Försäljningschef till Allocate i Stockholm

Account Manager - Göteborg

Senior Account Manager - Göteborg

Lediga tjänster för dig

Nedan ser du några av de spännande tjänster vi rekryterar till just nu - hoppas det finns något för dig!

Visa alla lediga tjänster >