Made for Sales 5 January, 2018

Solution Sales Manager – Stockholm

Vill du ta ditt nästa steg i karriären i ett marknadsledande globalt företag med ett starkt varumärke? F-Secure är präglat av en entreprenörsanda och verkar inom det snabbast växande segmenten på IT-marknaden. F-Secure söker nu en Solution Sales Manager inom Corporate Cyber Security.

I rollen som Solution Sales Manager erbjuder F-Secure dig en spännande och utmanande position i företaget. Du kommer att representera företagets erbjudande av cyber security-lösningar med fokus på sårbarhets scanning mjukvara och säkerhetsintrång/bevakningsservice. I samarbete med våra återförsäljare och partners identifierar och bearbetar leads inom Enterprise-segmentet på den svenska marknaden. En stor del av rollen består av att skapa kontakt och inleda samarbeten med nya betydelsefulla partners och kunder. Det ställer krav på dig att vara begåvad med rätt attityd och kunskaper för att driva nykundsaffärer och att bryta ny mark på en expanderande och komplex marknad. Du kombinerar en entreprenörsanda med ett strategiskt och strukturerat arbetssätt.  

Vi söker dig som har en dokumenterad erfarenhet av direktförsäljning såväl som partner/kanalförsäljning för IT-lösningar. För att lyckas väl i rollen har du en bakgrund i IT-säkerhetsbranschen. Ett entreprenöriellt affärssinne är viktigt för att driva affären framåt från lead till avslut. Du tänker strategiskt och är van vid affärsförhandlingar mot beslutsfattare på hög nivå samtidigt som du har en teknisk förståelse inom segmentet IT-säkerhet. En annan viktig framgångsfaktor är att du förstår vikten av ett nära samarbete med dina kanal-/tekniska kollegor inom F-Secure. Som person är du uthållig, ansvarstagande och lösningsorienterad med en god förmåga att skapa affärer.

Du erbjuds en spännande och utvecklande roll i ett ’framåtlutat’ och proaktivt företag inom IT-säkerhetsbranschen med ett gott renommé och hög igenkänningsfaktor i branschen. Vårt mål är att du ska känna dig stolt och motiverad att arbeta för och med oss. Samtidigt som F-Secure är väletablerat råder en entreprenörkänsla inom bolaget med mycket och positiv energi samt en bra ledarskapsstruktur i en relativt platt organisation. Du kommer att ha goda möjligheter att påverka ditt eget arbete och hur du lägger upp din strategi för att nå dina mål. För rätt person finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter inom företaget då vi gärna ser att vår personal konstant utvecklas och växer som personer. 

Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan redan idag. F-Secure har valt att samarbeta med Made For Sales i denna rekrytering och vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Made for Sales rekryteringskonsult Andreas Gade på 072-068 01 98.

F-Secure kan Cyber Security! I årtionden har de drivit innovationen inom Cyber Security och givit skydd till tiotusentals företag och miljontals människor. Med oöverträffad erfarenhet av Endpoint, övervakningsskydd och åtgärd, skyddar F-Secure storbolag och konsumenter mot allt från avancerade cyberattacker och dataintrång till ransomware. Företagets säkerhetsexperter har deltagit i fler Cyber Security-utredningar runtom i världen än något annat IT-säkerhetsföretag. F-Secures produkter säljs över hela världen av fler än tvåhundra bredband- och mobiloperatörer samt tusentals återförsäljare. Företaget grundades 1988 och är listade på NASDAQ OMX Helsingfors. 

Fler lediga tjänster

Försäljningschef till Allocate i Stockholm

Account Manager - Göteborg

Senior Account Manager - Göteborg

Solution Sales Manager - Stockholm

Kundservice deltid Stockholm

Account Manager - Stockholm

Säljare Stockholm

Produktchef Stockholm

Administrativ Handläggare - Göteborg

Försäljningschef/Enhetschef, Vagnhärad

Försäljningschef Stockholm

Sälj och marknadsansvarig-region Stockholm

Researcher Stockholm

Är du en talangfull säljare i början av din säljkarriär?

Bli en del av Made for Sales nätverk

Vill du
bli kontaktad

Ta mig till kunskapsbanken

Allt du behöver veta

Läs mer >

Ladda upp ditt CV här

Försäljningschef till Allocate i Stockholm

Account Manager - Göteborg

Senior Account Manager - Göteborg

Lediga tjänster för dig

Nedan ser du några av de spännande tjänster vi rekryterar till just nu - hoppas det finns något för dig!

Visa alla lediga tjänster >