Made for Sales 15 November, 2017

Försäljningschef Stockholm

Webtop Solutions är ett marknadsledande mjukvaruföretag som erbjuder mäklarbranschen en helhetslösning för all kommunikation med sina potentiella kunder, vilket gör mäklarens vardag enklare och mer lönsam. Webtop Solutions är i stark tillväxt och söker nu en driven Försäljningschef med placering i Sigtuna, norr om Stockholm.

Rollen som Försäljningschef på Webtop Solutions innebär att genom coachande ledarskap utveckla försäljningen ytterligare inom företaget. Du leder en växande grupp, i nuläget bestående av tre säljare – där ditt fokus ligger på att genom ett resultatinriktat och engagerat ledarskap bygga god säljkultur, sätta tydliga strukturer för säljarbetet, leda och utveckla dina säljare samt driva egen försäljning. Dina kunder utgörs av både större mäklarkedjor och enskilda mäklarfirmor. Du ansvarar för budgetering av intäkter och lönsamhetsuppföljning på affärer i nära samarbete med VD. Du sitter med i ledningsgruppen för Webtop Solutions och rapporterar till VD.

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av och brinner för försäljning. Du lockas av möjligheten att utvecklas i en ledarroll – där ditt coachande och inspirerande ledarskap utgör ett par av dina framgångsfaktorer. Du har egen erfarenhet av uppsökande försäljning, självklart med goda resultat, och trivs i en roll där du både leder andra säljare och själv aktivt driver egen försäljning. Kanske har du en försäljningsbakgrund inom media, dagligvaruhandel eller som fastighetsmäklare. Du är en skicklig relationsbyggare med starkt resultatfokus och ett strukturerat och genomtänkt arbetssätt. Du kan med lätthet föra dialog med kund kring lösningar inom marknadsföring och grafiskt material.  Du besitter en tydlig egen drivkraft och motiveras av möjligheten att få arbeta som Försäljningschef inom ett företag där tillväxt, utveckling och nytänkande står högt på agendan.

Du erbjuds en mycket intressant möjlighet, att i rollen som Försäljningschef vidareutveckla försäljningen inom Webtop Solutions och därmed spela en av nyckelrollerna i företagets fortsatta utveckling. Webtop Solutions är marknadsledande, med gott renommé och välkända och uppskattade produkter och lösningar. 

Är du den vi söker? Sänd in dina ansökningshandlingar nedan, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Made for Sales, rekryteringskonsult Anette Lindeborg på 070-527 54 11.

Webtop Solutions är ett mjukvaruföretag som erbjuder mäklarbranschen en helhetslösning i form av ett produktionsverktyg för all kommunikation med sina potentiella kunder. Våra kärnprodukter med inriktning på grafisk produktion består bl a av bostadsbeskrivningar, annonser, direktreklam och sociala medier för fastighetsmäklare. Webtop Solutions Svenska AB är ett dotterbolag till det medarbetarägda norska moderbolaget Webtop Solutions AS. Bolaget har funnits sedan 2002. Webtop Solutions har ca 45 anställda, och finns idag representerade i Stockholm (Sigtuna), Malmö, Oslo, Trondheim, Aarhus och New York. Kunderna består av både de största mäklarföretagen och enskilda mäklarfirmor. 2016 hade bolaget en omsättning på 55 mkr och med en vinst på 2,1 mkr.

Fler lediga tjänster

Försäljningschef till Allocate i Stockholm

Account Manager - Göteborg

Senior Account Manager - Göteborg

Solution Sales Manager - Stockholm

Kundservice deltid Stockholm

Account Manager - Stockholm

Säljare Stockholm

Produktchef Stockholm

Sales Manager - Stockholm

Administrativ Handläggare - Göteborg

Försäljningschef/Enhetschef, Vagnhärad

Spontanansökan

Försäljningschef Stockholm

Sälj och marknadsansvarig-region Stockholm

Researcher Stockholm

Är du en talangfull säljare i början av din säljkarriär?

Bli en del av Made for Sales nätverk

Vill du
bli kontaktad

Ta mig till kunskapsbanken

Allt du behöver veta

Läs mer >

Ladda upp ditt CV här

Försäljningschef till Allocate i Stockholm

Account Manager - Göteborg

Senior Account Manager - Göteborg

Lediga tjänster för dig

Nedan ser du några av de spännande tjänster vi rekryterar till just nu - hoppas det finns något för dig!

Visa alla lediga tjänster >