Made for Sales 4 January, 2018

Account Manager – Stockholm

Vill du ta ditt nästa steg i säljkarriären tillsammans med ett ledande och expansivt företag i en spännande och händelserik bransch inom event och media? Mediatec Solutions söker nu en Account Manager för att förstärka Stockholmsregionen ytterligare.

I rollen som Account Manager arbetar du med nykundsbearbetning, huvudsakligen mot de större börsbolagen samt event-, PR- och kommunikationsbyråer i Stockholmsområdet. Du kommer att arbeta med och representera Mediatec Solutions produkt- och tjänsteportfölj inom huvudsakligen eventteknik såsom integrerade ljus- och ljudlösningar i kombination med bild- och kameralösningar samt eventdesign. Du förmedlar Mediatec Solutions vision och totala erbjudande på ett övertygande och självklart sätt. Du förväntas bearbeta marknaden med självgenererade leads, uppsökande samtal vilket förväntas resultera i bokade möten och avslut med kunden.     

Vi söker dig som har minimum ett par års erfarenhet av uppsökande försäljning. Du är van och bekväm med att identifiera, söka upp och interagera med potentiella kunder på ett förtroendeingivande och professionellt sätt. Vi tror att du är en hungrig, tävlingsinriktad, energisk, kommunikativ och prestigelös säljare med ett enda fokus och driv framåt; att vinna affären. Vidare är du effektiv i ditt nätverkande både internt och gentemot kunder och andra intressenter på marknaden. Du har ett gott namn i den bransch du arbetar i och ser ett stort värde med att vårda och underhålla relationen med dina kunder.  

Du erbjuds en tjänst och en spännande resa i ett framgångsrikt företag med en ledande position på marknaden och ett starkt varumärke i branschen. Mediatec Solutions strävar efter att utveckla sin personal och för rätt person finns goda möjligheter att klättra i organisationen. Du kommer att ingå i ett dedikerat och hårt arbetande team där leveransprecision och 100% kundnöjdhet är högsta prioritet. Du kommer att ta en självklar plats i ett företag som ser individen som viktig men den kollektiva samverkan mellan kollegorna internt som nyckeln till den framgång som omger företaget.

Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan redan idag. Mediatec Solutions har valt att samarbeta med Made for Sales i denna rekrytering och vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Made for Sales rekryteringskonsult Andreas Gade på 072-068 01 98.

Mediatec Solutions levererar integrerade tekniska lösningar inom media-, event-, sport- och underhållningsevenemangsbranschen. De skapar morgondagens eventupplevelser och håller alltid en hög kvalitet i alla led. Varje händelse är unik, oavsett storlek, bransch eller typ har Mediatec de resurser som krävs för att göra alla händelser framgångsrika. Deras erfarenhet och storlek i kombination med innovativa lösningar ger förmågan att leverera skillnaden. 

Fler lediga tjänster

Försäljningschef till Allocate i Stockholm

Account Manager - Göteborg

Senior Account Manager - Göteborg

Solution Sales Manager - Stockholm

Kundservice deltid Stockholm

Account Manager - Stockholm

Säljare Stockholm

Produktchef Stockholm

Administrativ Handläggare - Göteborg

Försäljningschef/Enhetschef, Vagnhärad

Försäljningschef Stockholm

Sälj och marknadsansvarig-region Stockholm

Researcher Stockholm

Är du en talangfull säljare i början av din säljkarriär?

Bli en del av Made for Sales nätverk

Vill du
bli kontaktad

Ta mig till kunskapsbanken

Allt du behöver veta

Läs mer >

Ladda upp ditt CV här

Försäljningschef till Allocate i Stockholm

Account Manager - Göteborg

Senior Account Manager - Göteborg

Lediga tjänster för dig

Nedan ser du några av de spännande tjänster vi rekryterar till just nu - hoppas det finns något för dig!

Visa alla lediga tjänster >