Made for Sales 24 September, 2017

Researcher Stockholm

Made for Sales växer så det knakar och vi rekryterar nu vår nästa stjärna som vill vara med och bidra till vår fortsatta tillväxt och utveckling. Vi har många härliga kunder och spännande uppdrag, som kommer att bli ännu fler framöver. Om du känner igen dig i vår beskrivning nedan och lockas av att vara med på resan i ett personligt, passionerat och framåtriktat företag – då vill vi gärna träffa dig!

I rollen som researcher samarbetar du med våra rekryteringskonsulter och är delaktig i rekryteringsprocessen från start till mål. Du deltar i kundmöten, gör analyser av företag och befattningar tillsammans med rekryteringskonsult, tar kravprofiler samt tar fram dokumentation i form av rapporter och annonser. Du kartlägger kandidater på marknaden, kontaktar dessa och hanterar bokningar av intervjuer. Du genomför även telefonintervjuer samt referenstagning. Förutom dessa specifika arbetsuppgifter kommer du att, tillsammans med oss andra, verka för att allas arbete ska gå så smidigt som möjligt. Vi lägger därför stor vikt vid att du är flexibel och är beredd att ”kavla upp ärmarna” där och när det behövs, för att hjälpa dina kollegor.

Vi söker dig som alltid hittar en väg fram till målet och som i princip aldrig ger upp. Andra framträdande egenskaper hos dig är att du är strukturerad, noggrann och lösningsorienterad. Du behåller fokus även i stressade situationer – du drivs av och trivs med att arbeta mot uppsatta mål och deadlines. En akademisk examen inom t.ex. ekonomi eller beteendevetenskap är meriterande och du har hunnit skaffa dig viss arbetslivserfarenhet, antingen innan eller efter examen. Du har ett naturligt intresse för människor och näringsliv och tycker att ämnet försäljning är intressant. Du har lätt för att formulera dig, både i tal och skrift, och har ett högt tempo på tangentbordet. Du är duktig på att hantera alla typer av människor och skapar goda relationer snabbt och naturligt, även över telefon.

Hos oss får du möjligheten att vara med i den fortsatta tillväxten av ett framgångsrikt och personligt företag med gott renommé och goda kundrelationer. Du kommer att utgöra en viktig del i ett positivt team med hög energi och starkt driv. Vi på Made for Sales har nära till skratt och strävar alltid efter att vårt arbete ska vara glädjefyllt och att vi ska ha roligt tillsammans, även då arbetstempot är högt. Vi har höga målsättningar, vilket innebär att dina ambitioner och goda resultat ger dig möjligheter att utvecklas i takt med att företaget växer.

Är du vår nya kollega? Sänd din ansökan redan idag, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Hult Fryklund på 073-779 52 49.

Made for Sales erbjuder kompetensförsörjning inom försäljning. Vi har en helhetssyn på försäljningsutveckling och enligt vårt synsätt är det flera samverkande faktorer som tillsammans leder fram till framgångsrik försäljning. Vår ambition är att kunna hålla vår kund i ”handen” genom hela förändringsresan till att bli en framgångsrik säljorganisation. Därför verkar vi genom tre distinkta affärsområden – Rekrytering, Säljstyrning och Kompetensutveckling. Made for Sales – Leder och skapar framtidens säljare på uppdrag av Sveriges mest framgångsrika företag.

Fler lediga tjänster

Försäljningschef till Allocate i Stockholm

Account Manager - Göteborg

Senior Account Manager - Göteborg

Solution Sales Manager - Stockholm

Kundservice deltid Stockholm

Account Manager - Stockholm

Säljare Stockholm

Produktchef Stockholm

Sales Manager - Stockholm

Administrativ Handläggare - Göteborg

Försäljningschef/Enhetschef, Vagnhärad

Spontanansökan

Försäljningschef Stockholm

Sälj och marknadsansvarig-region Stockholm

Researcher Stockholm

Är du en talangfull säljare i början av din säljkarriär?

Bli en del av Made for Sales nätverk

Vill du
bli kontaktad

Ta mig till kunskapsbanken

Allt du behöver veta

Läs mer >

Ladda upp ditt CV här

Försäljningschef till Allocate i Stockholm

Account Manager - Göteborg

Senior Account Manager - Göteborg

Lediga tjänster för dig

Nedan ser du några av de spännande tjänster vi rekryterar till just nu - hoppas det finns något för dig!

Visa alla lediga tjänster >