Made for Sales 7 September, 2017

Bid Manager till Dustin

Dustin befinner sig i en stark expansion och som ett led i detta behöver företaget nu förstärka sitt Public team med en driven Bid Manager. I ditt arbete som Bid Manager på Dustin kommer du att inneha en nyckelroll i den fortsatta tillväxten och du blir en viktig del i Dustins fortsatta satsning mot den offentliga sektorn.

I rollen som Bid Manager kommer du att ingå i ett positivt och spännande team med erfarna kollegor som svarar på kundernas upphandlingar och anbudsförfrågningar inom alla Dustins affärsområden. Du ansvarar för att säkerställa val av lösning och pris i ett nära samarbete med den interna sälj- och leveransorganisationen men också tillsammans med externa kontakter som framförallt tillverkare. Vidare ansvarar du självständigt för att projektleda, driva och sammanställa upphandlingar/anbud från start till mål. På ditt ansvar vilar också att samla dokumentation kring upphandlingarna i en databas för att bygga en bank av ”best practice” att använda i kommande upphandlingar.

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med upphandlingar inom offentlig sektor där du både har ägt och självständigt skrivit svar på upphandlingar. Du är van att arbeta projektorienterat och har lätt för att driva andra inom projektet. Som person tar du mycket egna initiativ och motiveras av att vinna affärer och ta ansvar för att leverera resultat inom satta deadlines. Noggrannhet och struktur är ledord i ditt arbetssätt och du kombinerar det med en säljande och social förmåga. Vidare är du en duktig förhandlare som har lätt för att övertyga andra och du har en fallenhet för att skriva både på svenska och engelska. För att lyckas i rollen långsiktigt behöver du ha en god teknik-och IT-förståelse samt ett intresse för LOU och närliggande juridik. Akademisk bakgrund är starkt meriterande.

Du erbjuds en spännande roll som Bid Manager, där du får möjlighet att starkt bidra till utvecklingen i ett expansivt företag. Trevliga kollegor och en bra stämning i ett företag som präglas av en stark och positiv säljkultur. Din ambition och dina goda resultat ger dig stora utvecklings- och karriärmöjligheter i ett företag som expanderar även utanför Sverige. Placeringsort kommer att vara i fräscha, och för Dustin, helt anpassade lokaler i Nacka Strand, Stockholm.

Är du den vi söker? Sänd in dina ansökningshandlingar nedan, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Göran Fryklund på 073-204 3224.

Dustin är en av Nordens ledande återförsäljare av IT-produkter med tillhörande tjänster till företag, offentlig sektor och privatpersoner. Med kärnan i e-handel fungerar Dustin som en brygga mellan tillverkarnas stora utbud och kundernas behov där Dustins medarbetare stödjer kunderna att hitta den rätta lösningen för dem. Sedan starten 1984 har bolaget vuxit till en koncern med över 900 anställda i Sverige, Danmark, Finland och Norge. Dustin är en one-stop-shop som erbjuder cirka 200 000 produkter med tillhörande tjänster, funktioner och lösningar.

Fler lediga tjänster

Utesäljare till Tyringekonsult

Försäljningschef Stockholm

Rekryteringskonsult till växande Made for Sales

Vill du nå framgång i ett fantastiskt säljteam som söker toppsäljare?

Försäljningschef till Allocate i Stockholm

Sprudlande kunskapsföretag med miljöfokus söker färgstarka innesäljare

Produktchef till ABB Instrumentation i Kista

Bid Manager till Dustin

Två nya säljare till Allocate i Stockholm

Engagerad New Sales medarbetare till Lindorff

Driven KAM till Lindorff

Socialt deltidsjobb mot dagligvaruhandeln Kalmar & Oskarshamn

Säljande Projektledare för intelligenta trafiksystem

Account Manager till UC Marknadsinformation

Energifull och driven utesäljare till tillväxtbolag

Sales Manager till energiföretaget Gasum

Innesäljare mot befintliga kunder Stockholm

Innesäljare mot befintliga kunder Göteborg

Tekniskt intresserad säljare till KONE

Enhetschef, Vagnhärad till Optimera

Försäljningschef till UC Marknadsinformation

Key Account Manager till UC Marknadsinformation

Är du en talangfull säljare i början av din säljkarriär?

Bli en del av Made for Sales nätverk

Vill du
bli kontaktad

Ta mig till kunskapsbanken

Allt du behöver veta

Läs mer >

Utesäljare till Tyringekonsult

Försäljningschef Stockholm

Rekryteringskonsult till växande Made for Sales

Lediga tjänster för dig

Nedan ser du några av de spännande tjänster vi rekryterar till just nu - hoppas det finns något för dig!

Visa alla lediga tjänster >