Made for Sales 27 December, 2017

Produktchef Stockholm

På ABB Instrumentation kan vi erbjuda en mycket spännande roll för dig som har drivkraften och engagemanget att arbeta i förändring och ta oss till nästa nivå. Just nu är vi mitt i en spännande utvecklingsfas där du får det viktiga uppdraget att särskilja oss från våra konkurrenter, både på produktnivå och kommersiellt.

 Instrumentation är ett affärsområde inom ABB:s division Industrial Automation med ca 25 medarbetare på 5 orter över hela Sverige. Med vår hjälp skall det vara enkelt att använda, underhålla och komma igång med processmätning och analys. Vi har ett brett produktprogram och hjälper kunderna även med projekt, service, teknisk support, rådgivning och utbildning. Våra kunder finns inom papper & massa, energi, vatten & avlopp, kemi och gruvindustrin.

I rollen som Produktchef kommer du ansvara för 3 produktområden Tryck, Temperatur och Nivå.  Du kommer bli en spindel i nätet och det krävs att du har teknisk kompetens, en bakgrund i sälj och en god ekonomisk förståelse, då du kommer att stötta säljarna så de kan utföra sitt jobb på bästa sätt.  Med din kunskap om våra produkter och vår teknik kommer du att, tillsammans med dina kollegor, vara med och ta fram hur vi ska synas utåt. Förutom det kommersiella ansvaret blir du även ansvarig för dina produktområden, där du bland annat kommer att:

– Ansvara för lönsamhet
– Uppnå försäljningsbudget
– Hantera leverantörskontakter
– Ansvara för produkter och priser
– Bistå med produktkunskap till säljarna

I rollen ingår även att driva avdelningens digitaliseringserbjudande, ABB-Ability.

Vi söker dig som är driven, engagerad, strukturerad och inte rädd att prova på nya vägar och lösningar. Då ABB står inför ett spännande generationsskifte väger din förmåga att hantera förändring tungt. Du kommer in med nya ögon och visioner, vill framåt hjälpa avdelningen växa med en förmåga att entusiasmera andra. Du har en teknisk utbildning, som gärna kombineras med erfarenhet från försäljning eller tidigare arbete som produktchef. Det är en fördel om du kommer från industrin alternativt har kompetens inom ett av våra produktområden. Mycket goda kunskaper i svenska, engelska och Excel är ett krav.

Du erbjuds möjligheten att komma in i en spännande Produktchef i ett världsledande bolag inom kraft- och automationsteknik med stora utvecklingsmöjligheter för rätt person. ABB har ca 140 000 medarbetare i 100 länder och en omsättning på 40 miljarder dollar. Inom avdelning Instrumentation jobbar idag 25 medarbetare på fem orter i Sverige. Rollen präglas av frihet under ansvar och du kommer att kunna påverka din roll och arbetsuppgifter.

Lockas du av möjligheten att utvecklas som Produktchef i ett framstående och världsledande företag? Sänd din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor kontakta Made for Sales, Kristofer Blixt på 0708977892.

 

Fler lediga tjänster

Försäljningschef till Allocate i Stockholm

Account Manager - Göteborg

Senior Account Manager - Göteborg

Solution Sales Manager - Stockholm

Kundservice deltid Stockholm

Account Manager - Stockholm

Säljare Stockholm

Produktchef Stockholm

Administrativ Handläggare - Göteborg

Försäljningschef/Enhetschef, Vagnhärad

Försäljningschef Stockholm

Sälj och marknadsansvarig-region Stockholm

Researcher Stockholm

Är du en talangfull säljare i början av din säljkarriär?

Bli en del av Made for Sales nätverk

Vill du
bli kontaktad

Ta mig till kunskapsbanken

Allt du behöver veta

Läs mer >

Ladda upp ditt CV här

Försäljningschef till Allocate i Stockholm

Account Manager - Göteborg

Senior Account Manager - Göteborg

Lediga tjänster för dig

Nedan ser du några av de spännande tjänster vi rekryterar till just nu - hoppas det finns något för dig!

Visa alla lediga tjänster >