Made for Sales 5 September, 2017

Säljande Projektledare för intelligenta trafiksystem

Dynniq säljer helhetslösningar för intelligenta trafiksystem (ITS) ibland annat motorvägar, tunnlar, trafikmätningar samt trafikstyrning med olika typer av teknologi. De är nu i fasen att bygga upp ett team med fokus på dessa typer av lösningar till kund och behöver därför dig som Säljande Projektledare.

 I rollen som Säljande Projektledare har du hög grad av flexibilitet och du kommer att få möjligheten att jobba som säljare samt projektledare i både större och mindre projekt. Du blir en viktig ”spindel i nätet” och du får ett helhetsmässigt ansvarstagande. Du kommer att arbeta nära Dynniq´s säljare men även arbeta direkt med kunderna. Du kommer arbeta nära det tekniska teamet med tekniska lösningar, ansvara för tekniska och kommersiella projekt samt säkerställa leveranser och driftsättning tillsammans med tekniker. För dig som presterar i rollen finns det oändligt med möjligheter.

 Vi söker dig med flera års erfarenhet av sälj och/eller projektledning. Du bör vara driven och social och utåtriktad samt vara flexibel i ditt sätt att arbeta då dina arbetsuppgifter kommer variera stort. Du är prestigelös då du kommer arbeta som en del av ett team samt bistå andra i många olika Backoffice-funktioner.  Att ha en god överblick för ett projekts struktur samt ha en god teknisk förståelse. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med offentlig upphandling. I den här rollen gäller det att du är uthållig och inte ger upp samt har en helhetssyn i olika projekt stora som små. 

Dynniq är ett dynamiskt, högteknologiskt och innovativt företag som erbjuder integrerade mobilitets- och energilösningar internationellt. Våra 1800 medarbetare, representerade i fler än 12 länder, designar, utvecklar, integrerar och underhåller tekniska lösningar som förbättrar flödet i vardagen. Vårt uppdrag är att ge människor och varor möjlighet att nå sina destinationer effektivt, hållbart och säkert, genom avancerade tekniska lösningar. Dynniq har omfattande kunskap av att hantera mobilitet, parkering och energi med hjälp av systemteknik. Våra lösningar möjliggör effektiv sammankoppling av mobilitet och energiflöden som skapar en viktig och stark infrastruktur. Vår erfarna och kunniga personal arbetar nära våra kunder i Europa, Sydamerika, USA och Kanada. Vi engagerar oss på ett pålitligt, öppet och aktivt sätt med våra kunder; ‘vi tar plats i din värld ”.

Du är anställd som konsult hos Made for Sales med goda möjligheter att senare gå in i anställning direkt hos Dynniq.

Vill du bli en del av Dynniqs team och bidra till den fortsatta framgången? Skicka din ansökan idag, urval sker löpande. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Made for Sales, Kristofer Blixt, 0708977892.

Fler lediga tjänster

Utesäljare till Tyringekonsult

Försäljningschef Stockholm

Rekryteringskonsult till växande Made for Sales

Vill du nå framgång i ett fantastiskt säljteam som söker toppsäljare?

Försäljningschef till Allocate i Stockholm

Sprudlande kunskapsföretag med miljöfokus söker färgstarka innesäljare

Produktchef till ABB Instrumentation i Kista

Bid Manager till Dustin

Två nya säljare till Allocate i Stockholm

Engagerad New Sales medarbetare till Lindorff

Driven KAM till Lindorff

Socialt deltidsjobb mot dagligvaruhandeln Kalmar & Oskarshamn

Säljande Projektledare för intelligenta trafiksystem

Account Manager till UC Marknadsinformation

Energifull och driven utesäljare till tillväxtbolag

Sales Manager till energiföretaget Gasum

Innesäljare mot befintliga kunder Stockholm

Innesäljare mot befintliga kunder Göteborg

Tekniskt intresserad säljare till KONE

Enhetschef, Vagnhärad till Optimera

Försäljningschef till UC Marknadsinformation

Key Account Manager till UC Marknadsinformation

Är du en talangfull säljare i början av din säljkarriär?

Bli en del av Made for Sales nätverk

Vill du
bli kontaktad

Ta mig till kunskapsbanken

Allt du behöver veta

Läs mer >

Utesäljare till Tyringekonsult

Försäljningschef Stockholm

Rekryteringskonsult till växande Made for Sales

Lediga tjänster för dig

Nedan ser du några av de spännande tjänster vi rekryterar till just nu - hoppas det finns något för dig!

Visa alla lediga tjänster >