Made for Sales 31 August, 2017

Energifull och driven utesäljare till tillväxtbolag

Vill du ta ditt nästa steg i karriären som säljare? Med hjälp av innovativa och smarta produkter skapar Worksafe en säkrare arbetsplats när olyckan väl är framme. Worksafe jobbar med kunder inom många olika branscher med allt från tunga industrier, byggföretag, sjukhus, till restauranger och skolor och strävar efter att förse sina kunder med marknadens bästa produkter inom första hjälpen. Worksafe befinner sig i en snabb tillväxtfas och söker nu drivna säljare till sitt team i Stockholm. 

I rollen som utesäljare på Worksafe har du ansvar för hela säljprocessen i ditt distrikt, från första kundkontakten till att bygga goda och långsiktiga kundrelationer. Inledningsvis får du en grundlig introduktionsutbildning samt coaching och säljstöd under dina första veckor. När du har kommit in i rollen utgår du från ditt hem och är ute på kundbesök under dagarna. Hos kunden gör du en riskbedömning och ger förslag på komplement inom första hjälpen som passar respektive kund och bransch. Worksafe tummar inte på kvalitén utan strävar efter att ge kunden marknadens bästa produkter, vilket gör dem attraktiva och lättillgängliga för kunden.

Vi söker dig som vågar utmana dig själv, är driven, tävlingsinriktad och har hög energi. Du ska vara glad och tillmötesgående mot kunder, samt ha glimten i ögat. Du behöver inte ha en högskoleutbildning men får gärna ha jobbat minst ett år efter att du gått ut gymnasiet. Erfarenhet av event-/telefonförsäljning, eller liknande är meriterande men inte avgörande om du är rätt person. Då du kommer att bedriva ditt arbete både inne och ute på fält ska du vara lika bekväm i telefon som vid personliga kundmöten, samt ha körkort klass B.

Du erbjuds en mycket spännande och utvecklande roll. Som säljare kommer du utgöra en viktig del i ett härligt och prestigelöst gäng med högt i tak. Utöver att ha som mål att erbjuda de bästa samt snyggaste produkterna på marknaden, månar Worksafe om sin personal. Worksafe visar hög uppskattning genom otroligt goda förmåner som bil och hög provision och teamet ser även till att ofta ha roliga aktiviteter tillsammans. För rätt person finns mycket goda karriärmöjligheter.

Worksafe kan första hjälpen och har därför tagit fram ett brett utbud av skräddarsydda och smarta produkter för olika typer av kunder. Är du deras nya stjärnsäljare som vill vara med och bidra till Worksafes fortsatta tillväxtresa?  Sänd din ansökan redan idag, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kristofer Blixt, Tel: 0708 977 892.

Fler lediga tjänster

Utesäljare till Tyringekonsult

Försäljningschef Stockholm

Rekryteringskonsult till växande Made for Sales

Vill du nå framgång i ett fantastiskt säljteam som söker toppsäljare?

Försäljningschef till Allocate i Stockholm

Sprudlande kunskapsföretag med miljöfokus söker färgstarka innesäljare

Produktchef till ABB Instrumentation i Kista

Bid Manager till Dustin

Två nya säljare till Allocate i Stockholm

Engagerad New Sales medarbetare till Lindorff

Driven KAM till Lindorff

Socialt deltidsjobb mot dagligvaruhandeln Kalmar & Oskarshamn

Säljande Projektledare för intelligenta trafiksystem

Account Manager till UC Marknadsinformation

Energifull och driven utesäljare till tillväxtbolag

Sales Manager till energiföretaget Gasum

Innesäljare mot befintliga kunder Stockholm

Innesäljare mot befintliga kunder Göteborg

Tekniskt intresserad säljare till KONE

Enhetschef, Vagnhärad till Optimera

Försäljningschef till UC Marknadsinformation

Key Account Manager till UC Marknadsinformation

Är du en talangfull säljare i början av din säljkarriär?

Bli en del av Made for Sales nätverk

Vill du
bli kontaktad

Ta mig till kunskapsbanken

Allt du behöver veta

Läs mer >

Utesäljare till Tyringekonsult

Försäljningschef Stockholm

Rekryteringskonsult till växande Made for Sales

Lediga tjänster för dig

Nedan ser du några av de spännande tjänster vi rekryterar till just nu - hoppas det finns något för dig!

Visa alla lediga tjänster >