Made for Sales 24 August, 2017

Sales Manager till energiföretaget Gasum

Gasum är den ledande aktören i Norden inom Biogas och på att hantera biologiskt nedbrytbart avfall. Både i Sverige och globalt finns det tydliga och tidsbestämda hållbarhetsmål vilket gör att ett bolag som Gasum ligger helt rätt i tiden. Företaget är i ett spännande skede och har en tydlig tillväxtstrategi där det svenska bolaget inom koncernen nu gör en rejäl satsning för att öka tillväxten ytterligare i Sverige. Därför söker nu Gasum en Sales Manager som på den svenska marknaden skall ansvara för försäljningen inom affärsområdet HDV (Heavy-Duty Vehicle) d v s tunga fordon.

I rollen som Sales Manager kommer du att ansvara för bolagets försäljning gentemot segmentet Tunga fordon. Kunderna kan t ex vara åkerier eller transportuppköpare och affärerna är relativt komplexa och kan involvera många olika intressenter. Huvudmålet är att driva försäljning inom segmentet, men det är en bred roll där du också självständigt kommer analysera marknaden och ta fram affärsmodeller. Dessutom ansvarar du för affärs-och säljplaneringen för dina kunder med eget P/L ansvar. Du kommer att ingå i ett team med bl.a. produktchef och applikationsansvarig, samt andra kollegor inom Gasum som skall säkerställa affärers framgång.

Vi söker dig som är en duktig, lösningsorienterad säljare med starkt och tydligt kundfokus. I tidigare roller har du uppnått och även överträffat dina budgetar och resultatmål. Du drivs av tillväxt och utveckling vilket gör att du gärna vill vara med på en tillväxtresa inom ett av de största globala tillväxtområdena. Du har ett genuint intresse och god kunskap inom miljö vilket gör dig förtroendeingivande när du pratar om dessa frågor. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av försäljning av drivmedel till segmentet, eller annan erfarenhet inom närliggande områden som gör att du har en god förståelse för vad som driver valet av bränslelösning eller transportköparnas val av transportlösning. Som person har du lätt för att övertyga andra i kombination med att du är både genomtänkt och idérik. Vidare har du lätt för att samarbeta med kollegor och du har en stark uthållighet i ditt arbete där du ser långsiktigt på affärer och andra samarbeten. Du har en akademisk examen och är troligen civilekonom eller ingenjör. Vi vill också att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Geografiskt bor du förmodligen i Linköpingstrakten alternativt i Göteborgsområdet.

Du erbjuds en mycket intressant roll i ett ledande bolag som är mycket stabilt men också snabbrörligt och framtidsorienterat. Du får vara med om att bygga upp något nytt i ett bolag som verkar inom ett av de stora tillväxtområdena i världen. Det här är ett roligt affärsutvecklande arbete där du bidrar till en framtidslösning som i förlängningen skall leda till ett fossilfritt samhälle. Med andra ord får du arbeta med stora affärer som samtidigt också skapar stor samhällsnytta.

Gasum Oy grundades 1994 och är ett gasföretag som är beläget med sitt huvudkontor i Esbo, Finland. Bolaget ägs till 100 % av finska staten och de är systemansvariga för Finlands naturgasnät samt även importör och försäljare av naturgas. Gasum förädlar biogas i Finland och Sverige och importerar, överför och levererar den för energiförbrukning, industrianvändning och transport. Gasum äger 12 biogasanläggningar i Finland och Sverige och är ett av de största bearbetningsföretaget för biologiskt nedbrytbart avfall i Norden. Gasum köpte i januari 2017 Swedish Biogas International och i och med det köpet blir Gasum den största producenten av biogas i Norden.

Är du den vi söker? Sänd in dina ansökningshandlingar senast den 25 september, genom att klicka på knappen nedan, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Made for Sales Alexandra Blomstedt på 070-542 67 77.

Fler lediga tjänster

Utesäljare till Tyringekonsult

Försäljningschef Stockholm

Rekryteringskonsult till växande Made for Sales

Vill du nå framgång i ett fantastiskt säljteam som söker toppsäljare?

Försäljningschef till Allocate i Stockholm

Sprudlande kunskapsföretag med miljöfokus söker färgstarka innesäljare

Produktchef till ABB Instrumentation i Kista

Bid Manager till Dustin

Två nya säljare till Allocate i Stockholm

Engagerad New Sales medarbetare till Lindorff

Driven KAM till Lindorff

Socialt deltidsjobb mot dagligvaruhandeln Kalmar & Oskarshamn

Säljande Projektledare för intelligenta trafiksystem

Account Manager till UC Marknadsinformation

Energifull och driven utesäljare till tillväxtbolag

Sales Manager till energiföretaget Gasum

Innesäljare mot befintliga kunder Stockholm

Innesäljare mot befintliga kunder Göteborg

Tekniskt intresserad säljare till KONE

Enhetschef, Vagnhärad till Optimera

Försäljningschef till UC Marknadsinformation

Key Account Manager till UC Marknadsinformation

Är du en talangfull säljare i början av din säljkarriär?

Bli en del av Made for Sales nätverk

Vill du
bli kontaktad

Ta mig till kunskapsbanken

Allt du behöver veta

Läs mer >

Utesäljare till Tyringekonsult

Försäljningschef Stockholm

Rekryteringskonsult till växande Made for Sales

Lediga tjänster för dig

Nedan ser du några av de spännande tjänster vi rekryterar till just nu - hoppas det finns något för dig!

Visa alla lediga tjänster >