Made for Sales 7 September, 2017

Två nya säljare till Allocate i Stockholm

 

Säljare Stockholm

Allocate, utökar nu säljorganisationen och Made for Sales har fått i uppdrag att rekrytera två säljare till sitt marknadsledande bolag i Sverige.

Rollen som säljare på Allocate innebär en spännande möjlighet att bli en del av ett team av erfarna och professionella säljare i ett marknadsledande bolag som ingår i en stor europeisk koncern. Bolaget är ledande i sin nisch, vilket i sig innebär stora utvecklingsmöjligheter. Du driver din egen försäljning, där ditt erbjudande är mycket attraktivt och efterfrågat av kunderna. Allocate är ett bolag som präglat av ett öppet klimat, framåtanda och engagemang samt kompetenta och drivna medarbetare. Din huvudsakliga uppgift kommer att vara att etablera kontakter med potentiella kunder samt vidareutveckla befintliga samarbeten och affärsrelationer med kunder både inom privat och offentlig sektor.

Vi söker dig som är en erfaren säljare, du har minst fem års erfarenhet av försäljning. Du har uppnått och överträffat din budget och dina försäljningsmål i tidigare roller. Hos dig finns erfarenhet av att sälja system/relativt komplex försäljning. Rollen kräver förståelse för verksamhetsprocesser samt förståelse för hur verksamheter kan effektiviseras med hjälp av processer och systemstöd. Du behöver vara konsultativ i ditt sätt att möta kunden, det vill säga att du har förmågan att på ett tydligt sätt kunna förklara fördelarna och nyttan med Allocates tjänster. Som person är du uthållig och långsiktig eftersom säljcykeln kan vara lång. Du tycker om att bygga och utveckla relationer med dina kunder och i mötet med dina uppdragsgivare är du trovärdig och engagerad. Lagspelare som du är så tycker du om att bolla idéer med övriga i ditt team och genom ditt lösningsorienterade sätt hittar du vägen fram till det bästa erbjudandet för dina kunder. Har du erfarenhet av försäljning mot offentlig sektor, i synnerhet kommuner, ses det som en stark merit.

Du erbjuds en intressant roll där du som säljare ges möjlighet att arbeta med ett brett spektrum av kunder. Som säljare hos Allocate, erbjuder du hela portföljen av tjänster som finns till buds och det är viktigt att kunna sätta sig in i de olika systemen likväl som konsult- och utbildningstjänster som är kopplade till dessa. Allocate erbjuder ett roligt och utvecklande säljarbete där du blir en viktig del i bolagets framtida tillväxt och expansion. Du arbetar med frihet under ansvar och får stort utrymme att själv planera och lägga upp ditt arbete. Resor är ett naturligt inslag i vardagen och det är viktigt att du ser hög kundnärvaro och resor som en självklar del av din säljvardag.

Är du den vi söker? Sänd in dina ansökningshandlingar genom att klicka på knappen nedan, urval sker löpande.

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Made for Sales rekryteringskonsult Lisen Olander, lisen.olander@madeforsales.se alternativt Lena Patel, 076-777 7171 lena.patel@madeforsales.se.

Allocate, Europas ledande företag inom bemanningsoptimering för arbetsplatser med komplex personalsammansättning, har sedan 2009 varit marknadsledande i Sverige. Bolaget som under de senaste åren haft en 39% genomsnittlig årlig tillväxttakt har en global närvaro i 13 länder.  Allocates brittiska huvudkontor finns i London med regionala kontor i Storbritannien, Sverige, Spanien, Tyskland, Frankrike, Makedonien och Australien. I Sverige är det regionala kontoret beläget i ljusa och fina lokaler på Kungsholmen i Stockholm. 

Fler lediga tjänster

Utesäljare till Tyringekonsult

Försäljningschef Stockholm

Rekryteringskonsult till växande Made for Sales

Vill du nå framgång i ett fantastiskt säljteam som söker toppsäljare?

Försäljningschef till Allocate i Stockholm

Sprudlande kunskapsföretag med miljöfokus söker färgstarka innesäljare

Produktchef till ABB Instrumentation i Kista

Bid Manager till Dustin

Två nya säljare till Allocate i Stockholm

Engagerad New Sales medarbetare till Lindorff

Driven KAM till Lindorff

Socialt deltidsjobb mot dagligvaruhandeln Kalmar & Oskarshamn

Säljande Projektledare för intelligenta trafiksystem

Account Manager till UC Marknadsinformation

Energifull och driven utesäljare till tillväxtbolag

Sales Manager till energiföretaget Gasum

Innesäljare mot befintliga kunder Stockholm

Innesäljare mot befintliga kunder Göteborg

Tekniskt intresserad säljare till KONE

Enhetschef, Vagnhärad till Optimera

Försäljningschef till UC Marknadsinformation

Key Account Manager till UC Marknadsinformation

Är du en talangfull säljare i början av din säljkarriär?

Bli en del av Made for Sales nätverk

Vill du
bli kontaktad

Ta mig till kunskapsbanken

Allt du behöver veta

Läs mer >

Utesäljare till Tyringekonsult

Försäljningschef Stockholm

Rekryteringskonsult till växande Made for Sales

Lediga tjänster för dig

Nedan ser du några av de spännande tjänster vi rekryterar till just nu - hoppas det finns något för dig!

Visa alla lediga tjänster >