Made for Sales 18 January, 2018

Försäljningschef till Allocate i Stockholm

Försäljningschef Stockholm

Allocate, utökar nu säljorganisationen och Made for Sales har fått i uppdrag att rekrytera en försäljningschef till sitt marknadsledande bolag i Sverige.

Rollen som försäljningschef på Allocate, innebär en spännande möjlighet att leda ett team av erfarna och professionella säljare i ett marknadsledande bolag som ingår i en stor, europeisk koncern. Bolaget är ledande i sin nisch, vilket i sig innebär stora utvecklingsmöjligheter. Du blir en viktig del i Allocates framtida tillväxt och expansion där din huvudsakliga uppgift kommer att vara att coacha och se till att dina säljare presterar enligt uppsatta mål. Att själv etablera kontakter med potentiella kunder samt vidareutveckla befintliga samarbeten och affärsrelationer ingår i rollen.

Vi söker dig som är försäljningschef med dokumenterat goda försäljningsresultat och erfarenhet av att sälja system/relativ komplex försäljning. Rollen kräver förståelse för verksamhetsprocesser samt förståelse för hur verksamheter kan effektiviseras med hjälp av processer och systemstöd. Du behöver vara konsultativ i ditt sätt att möta kunden, det vill säga att du har förmågan att på ett tydligt sätt kunna förklara fördelarna och nyttan med Allocates tjänster. Som person är du en förtroendeingivande relationsbyggare samt en trygg person som med säkerhet och tydlighet leder gruppen mot ännu starkare resultat. Har du erfarenhet av försäljning mot offentlig sektor, i synnerhet kommuner, ses det som ett plus. Du har någon form av eftergymnasial utbildning, troligtvis från högskola eller universitet. Du är en god kommunikatör och kan uttrycka dig obehindrat i svenska och engelska i både tal och skrift.

Du erbjuds en intressant roll där du som försäljningschef ges möjlighet att både leda och driva egen försäljning. Allocates erbjudande är mycket attraktivt och efterfrågat av kunderna och bolaget präglas av öppet klimat, framåtanda och engagemang samt kompetenta och drivna medarbetare. Här ges möjlighet att arbeta med frihet under ansvar. Du får möjlighet att påverka och utveckla den befintliga säljorganisationen, både genom att se till att kompetensnivåer bibehålls och stärks samt genom att rekrytera in ytterligare säljare till ditt team.

Är du den vi söker? Sänd in dina ansökningshandlingar genom att klicka på knappen nedan, urval sker löpande.

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Made for Sales rekryteringskonsult Karin Hult Fryklund på 073-779 52 49.

Allocate, Europas ledande företag inom bemanningsoptimering för arbetsplatser med komplex personalsammansättning, har sedan 2009 varit marknadsledande i Sverige. Bolaget som under de senaste åren haft en 39% genomsnittlig årlig tillväxttakt har en global närvaro i 13 länder.  Allocates brittiska huvudkontor finns i London med regionala kontor i Storbritannien, Sverige, Spanien, Tyskland, Frankrike, Makedonien och Australien. I Sverige är det regionala kontoret beläget i ljusa och fina lokaler på Kungsholmen i Stockholm.

Fler lediga tjänster

Försäljningschef till Allocate i Stockholm

Account Manager - Göteborg

Senior Account Manager - Göteborg

Solution Sales Manager - Stockholm

Kundservice deltid Stockholm

Account Manager - Stockholm

Säljare Stockholm

Produktchef Stockholm

Administrativ Handläggare - Göteborg

Försäljningschef/Enhetschef, Vagnhärad

Försäljningschef Stockholm

Sälj och marknadsansvarig-region Stockholm

Researcher Stockholm

Är du en talangfull säljare i början av din säljkarriär?

Bli en del av Made for Sales nätverk

Vill du
bli kontaktad

Ta mig till kunskapsbanken

Allt du behöver veta

Läs mer >

Ladda upp ditt CV här

Försäljningschef till Allocate i Stockholm

Account Manager - Göteborg

Senior Account Manager - Göteborg

Lediga tjänster för dig

Nedan ser du några av de spännande tjänster vi rekryterar till just nu - hoppas det finns något för dig!

Visa alla lediga tjänster >