Made for Sales 6 July, 2017

Key Account Manager till UC Marknadsinformation

UC Marknadsinformation levererar produkter och tjänster som hjälper företag och organisationer att utveckla befintliga kunder och upptäcka nya. Syftet med tjänsterna är att öka kundernas försäljning och lönsamhet. UC Marknadsinformation är en utmanare och nytänkare inom sitt område som under de senaste åren haft en stark tillväxt och tagit marknadsandelar från sina konkurrenter. Nu befinner sig företaget på en förändringsresa mot produkter och tjänster som svarar upp mot kundernas nya behov och beteenden i en digital värld. Samtidigt finns det traditionella sättet att arbeta med direktmarknadsföring fortfarande kvar.

För att förstärka UC:s organisation ytterligare har Made for Sales fått i uppdrag att rekrytera en driven Key Account Manager till UC Marknadsinformation, med placering i Stockholm, som vill arbeta med branschens starkaste varumärke och vill vara delaktig i att ytterligare stärka och utveckla UC:s position på marknaden.

Känner du igen dig i UC:s  värderingar: Värdeskapande, Ansvarsfulla och Passionerade? Vill du vara med på en tillväxt- och förändringsresa av ett väletablerat och starkt varumärke? I så fall är du kanske en av UC:s nya medarbetare.

I rollen som Key Account Manager ansvarar du för UC Marknadsinformations största och viktigaste kunder, där du har fullt ansvar för hela försäljningsprocessen, från prospektering till affär. Försäljningen är komplex och konsultativ – där förflyttningen från traditionell marknadsföring till mer komplex digital försäljning och marknadsföring utgör ett viktigt fokus. Du kartlägger dina kunders behov och presenterar väl genomtänkta förslag – du vårdar löpande dina kundkontakter och fångar upp möjligheter till merförsäljning. Som Key Account Manager inom UC Marknadsinformation har du unika förutsättningar att utveckla dina kunders affärer – du har tillgång till stora mängder information om privatpersoner och företag i kombination med överlägsna analystjänster, vilket ger dig ett mycket starkt erbjudande. Dina kunder är verksamma inom olika branscher men främst inom Bank. Det de har gemensamt är att de har stora kunddatabaser som, med hjälp av UC Marknadsinformations tjänster, har potential att generera ytterligare försäljning.

Vi söker dig som brinner för försäljning och ser möjligheterna med den nya digitala tekniken inom försäljning och marknad.  Du har erfarenhet av att aktivt arbeta med uppsökande försäljning och har förmågan att både vidmakthålla och bygga nya affärsrelationer. För att lyckas i rollen krävs flera års erfarenhet av framgångsrik produkt-/tjänsteförsäljning, med fördel inom Bank/Finans, och du kan med lätthet föra dialog med kund kring marknads- och försäljningsprocesser, databaser, CRM och analys. Några utmärkande drag i din säljstil är din förmåga att vara konsultativ, trovärdig och ansvarskännande i kombination med en utpräglad analytisk förmåga. Du besitter en tydlig egen drivkraft och motiveras av möjligheten att få arbeta som Key Account Manager inom en koncern där tillväxt, utveckling och nytänkande står högt på agendan.

Du erbjuds en mycket intressant möjlighet, att i rollen som Key Account Manager få bidra till vidareutveckling av UC Marknadsinformation och dess erbjudande samt positionering på marknaden och därmed spela en mycket viktig roll i företagets fortsatta utveckling.

Är du den vi söker? Sänd in dina ansökningshandlingar nedan, urval sker löpande – intervjuer kommer hållas under senare delen av augusti. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Made for Sales, rekryteringskonsult Karin Hult Fryklund på 073-779 52 49.

 

Vi är UC. Sveriges ledande affärs- och kreditinformationsföretag. Vi samlar in och förädlar information så att den kan användas för att företag och privatpersoner ska kunna ta säkrare affärsbeslut. Säkrare affärsbeslut leder till att våra kunder kan växa. Och ju mer de växer, desto större kan de drömma.

Sedan 1977 erbjuder vi miljontals kunder beslutsunderlag genom förädlad affärsinformation och kompletta kreditupplysningar. Våra kunder är både företag, offentlig sektor och privatpersoner. UC-koncernen består av UC allabolag AB, UC Affärsfakta AB, UC Marknadsinformation AB och UC Bostadsvärdering AB. Tillsammans samverkar våra bolag för synergier som ger smartare tjänster och större fördelar för kunden. Samtliga med målet att skapa säkrare affärsbeslut och större drömmar.

UC omsätter cirka 700 miljoner kronor och har drygt 300 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro och Östersund.

Fler lediga tjänster

Utesäljare till Tyringekonsult

Försäljningschef Stockholm

Rekryteringskonsult till växande Made for Sales

Vill du nå framgång i ett fantastiskt säljteam som söker toppsäljare?

Försäljningschef till Allocate i Stockholm

Sprudlande kunskapsföretag med miljöfokus söker färgstarka innesäljare

Produktchef till ABB Instrumentation i Kista

Bid Manager till Dustin

Två nya säljare till Allocate i Stockholm

Engagerad New Sales medarbetare till Lindorff

Driven KAM till Lindorff

Socialt deltidsjobb mot dagligvaruhandeln Kalmar & Oskarshamn

Säljande Projektledare för intelligenta trafiksystem

Account Manager till UC Marknadsinformation

Energifull och driven utesäljare till tillväxtbolag

Sales Manager till energiföretaget Gasum

Innesäljare mot befintliga kunder Stockholm

Innesäljare mot befintliga kunder Göteborg

Tekniskt intresserad säljare till KONE

Enhetschef, Vagnhärad till Optimera

Försäljningschef till UC Marknadsinformation

Key Account Manager till UC Marknadsinformation

Är du en talangfull säljare i början av din säljkarriär?

Bli en del av Made for Sales nätverk

Vill du
bli kontaktad

Ta mig till kunskapsbanken

Allt du behöver veta

Läs mer >

Utesäljare till Tyringekonsult

Försäljningschef Stockholm

Rekryteringskonsult till växande Made for Sales

Lediga tjänster för dig

Nedan ser du några av de spännande tjänster vi rekryterar till just nu - hoppas det finns något för dig!

Visa alla lediga tjänster >