Made for Sales 7 September, 2017

Engagerad New Sales medarbetare till Lindorff

Lindorff grundades i Norge 1898 och har utvecklats till att bli ett av Europas ledande företag inom kredithantering. Lindorff Group finns idag representerat i tolv länder och har ca 4 100 anställda med huvudkontor i Oslo, Norge. Företaget erbjuder tjänster i hela kedjan av kredithantering och relaterade tjänster som informationstjänster, betaltjänster, faktureringstjänster, inkassotjänster och köp av avskrivna fordringar. År 2016 omsatte Lindorff 647 miljoner euro.www.lindorff.se

Lindorff befinner sig i en stark tillväxtfas och Made for Sales har fått i uppdrag att rekrytera en New Sales medarbetare som får möjligheten att vara med i den här spännande fasen.

I rollen som New Sales kommer du att ingå i Lindorffs New Sales Team och bedriva prospektering och nyförsäljning. Det innebär att du kommer att vara med och bidra till en ökning av Lindorffs marknadsandelar för samtliga produkter samt aktivt arbeta med nykundsbearbetning. Du kommer att ha ett eget försäljnings- och resultatansvar, samt ansvara för anskaffande av nya kunder till Lindorff Sverige med fokus på A och B kunder. I din roll ingår även att anordna och genomföra kundevenemang i syfte att öka nyförsäljning.

Vi söker dig som har ett högt driv och en stark strategisk förmåga. Som person har du en positiv inställning, en uthållighet och en vilja att lyckas. Du har flerårig erfarenhet av försäljning med goda resultat och är van att arbeta strukturerat, målstyrt och med komplex tjänsteförsäljning t ex inom finansiella tjänster eller outsourcing.  Vi önskar att du har någon form av eftergymnasial utbildning, troligtvis från högskola eller universitet. Kännetecknande för dig är också att du är lyhörd, orädd och duktig på att ta reda på kundens behov och önskemål.  Du har en hög servicekänsla, är förtroendeingivande och har god samarbetsförmåga. Vidare motiveras du av att vara initiativtagare, arbeta proaktivt och att arbeta mot individuella försäljningsmål. För att lyckas i rollen behöver du vara en god kommunikatör, administratör och presentatör med förmåga att övertyga. Du kan uttrycka dig obehindrat i svenska och engelska både i tal och skrift.

Vi erbjuder dig en attraktiv arbetsgivare som befinner sig i en intressant fas. I rollen som New Sales har du möjlighet att komma in i en branschledande organisation med höga mål och ambitioner där medarbetarna löpande arbetar med att utveckla och utmana sig själva. Rollen innebär frihet under ansvar och du får möjligheten att själv planera ditt arbete. Lindorff är ett värderingsstyrt bolag som lever efter värderingarna Professional, Customer oriented, Performance oriented och Caring. Värderingarna är grunden för Lindorffs verksamhet och sättet att vara och arbeta. Kontoret är beläget i centrala i Stockholm och erbjuder ett varmt företagsklimat, härliga kollegor samt bra förmåner och goda arbetsvillkor.

Är du den vi söker? Sänd in din ansökan nedan, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Made for Sales, Lisen Olander 070-722 33 46/ Lisen.olander@madeforsales.se eller Lena Patel 076-777 71 71 / lena.patel@madeforsales.se

 

 

Fler lediga tjänster

Utesäljare till Tyringekonsult

Försäljningschef Stockholm

Rekryteringskonsult till växande Made for Sales

Vill du nå framgång i ett fantastiskt säljteam som söker toppsäljare?

Försäljningschef till Allocate i Stockholm

Sprudlande kunskapsföretag med miljöfokus söker färgstarka innesäljare

Produktchef till ABB Instrumentation i Kista

Bid Manager till Dustin

Två nya säljare till Allocate i Stockholm

Engagerad New Sales medarbetare till Lindorff

Driven KAM till Lindorff

Socialt deltidsjobb mot dagligvaruhandeln Kalmar & Oskarshamn

Säljande Projektledare för intelligenta trafiksystem

Account Manager till UC Marknadsinformation

Energifull och driven utesäljare till tillväxtbolag

Sales Manager till energiföretaget Gasum

Innesäljare mot befintliga kunder Stockholm

Innesäljare mot befintliga kunder Göteborg

Tekniskt intresserad säljare till KONE

Enhetschef, Vagnhärad till Optimera

Försäljningschef till UC Marknadsinformation

Key Account Manager till UC Marknadsinformation

Är du en talangfull säljare i början av din säljkarriär?

Bli en del av Made for Sales nätverk

Vill du
bli kontaktad

Ta mig till kunskapsbanken

Allt du behöver veta

Läs mer >

Utesäljare till Tyringekonsult

Försäljningschef Stockholm

Rekryteringskonsult till växande Made for Sales

Lediga tjänster för dig

Nedan ser du några av de spännande tjänster vi rekryterar till just nu - hoppas det finns något för dig!

Visa alla lediga tjänster >