Made for Sales 18 August, 2017

Innesäljare mot befintliga kunder Stockholm

Vill du utgöra en viktig roll i ett välkänt och miljövänligt bolag? Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö, Ragn-Sells, söker nu två innesäljare med inriktning mot befintliga kunder. Har du intresse för miljö och förmågan att skapa samt upprätthålla kundkontakter och söker nu ett arbete inom en spännande och samhällsviktig bransch? – Made for Sales har fått i uppdrag att rekrytera två innesäljare med fokus på befintliga kunder till Ragn-Sells.

I rollen som innesäljare kommer du att ha en central roll i Ragn-Sells nya säljkanal. Med direkt påverkan på affären genom via telefon bearbeta företag och organisationer ansvarar du i din geografi för att utveckla din egen kundportfölj, prospektera och köra kampanj. I arbetet ingår att självständigt vårda kunderna du ansvarar för, utöka merförsäljning gentemot befintliga kunder och jaga efter nyförsäljning. För att lyckas i roller krävs det att du är idérik och har god förmåga att bygga relationer med kunder. Du kommer att få vara med och utveckla Ragn-Sells sätt att arbeta, komma med nya idéer och bidra i säljprocessens utveckling. Allt detta sker i nära samarbete med Ragn-Sells olika verksamheter.

Vi söker dig som har arbetat med telefonförsäljning några år. Du har starkt säljdriv, van vid självständigt arbete, arbetar noggrant och professionellt och har goda förmågor att uttrycka dig i skrift och tal på svenska. Du jobbar fokuserat och effektivt och är bra på att prioritera. Du har goda IT kunskaper i Microsoft.
Du är en lagspelare med hög förmåga att skapa positiva och konstruktiva samarbetsytor internt. Jordnära och prestigelös har du lätt att samarbeta båda internt i samma funktion och tvärs i hela organisation samt externt med kunder.
Att du har erfarenhet av återvinningsbranschen är inte nödvändigt men är meriterande. Du är positiv, glad och älskar att vinna affärer.

Du erbjuds en intressant roll som innesäljare i ett företag som ligger i framkant inom återvinning och miljö – där dina framgångar som säljare bidrar till kretsloppet och en hållbar miljö. Du blir del i ett kompetent och drivet team, med högt engagemang och god teamanda. Ragn-Sells ingår i en stor koncern, där prestation och ambition borgar för goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten kommer att vara placerad i Kallhäll (Järfälla)/ Partille (Göteborg)
Är du den vi söker? Sänd in dina ansökningshandlingar genom att klicka på knappen nedan, urval sker löpande.

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Made for Sales rekryteringskonsult Sara Sollerman mail sara.sollerman@madeforsales.se. Telefon: 0731-424889. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast den 30/9 2017.

Om Ragn- Sells
Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Ragn-Sells samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Företagets filosofi är att det jobb som utförs i branschen kan göras på många olika sätt – men det är människorna som gör skillnad. Ragn-Sells har samlat branschens mest erfarna och professionella medarbetare som tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Ragn-Sells är fler än 1600 medarbetare i Sverige och 2600 i hela koncernen. Omsättningen är drygt 3 miljarder i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge, Estland, Lettland och Polen.

Fler lediga tjänster

Utesäljare till Tyringekonsult

Försäljningschef Stockholm

Rekryteringskonsult till växande Made for Sales

Vill du nå framgång i ett fantastiskt säljteam som söker toppsäljare?

Försäljningschef till Allocate i Stockholm

Sprudlande kunskapsföretag med miljöfokus söker färgstarka innesäljare

Produktchef till ABB Instrumentation i Kista

Bid Manager till Dustin

Två nya säljare till Allocate i Stockholm

Engagerad New Sales medarbetare till Lindorff

Driven KAM till Lindorff

Socialt deltidsjobb mot dagligvaruhandeln Kalmar & Oskarshamn

Säljande Projektledare för intelligenta trafiksystem

Account Manager till UC Marknadsinformation

Energifull och driven utesäljare till tillväxtbolag

Sales Manager till energiföretaget Gasum

Innesäljare mot befintliga kunder Stockholm

Innesäljare mot befintliga kunder Göteborg

Tekniskt intresserad säljare till KONE

Enhetschef, Vagnhärad till Optimera

Försäljningschef till UC Marknadsinformation

Key Account Manager till UC Marknadsinformation

Är du en talangfull säljare i början av din säljkarriär?

Bli en del av Made for Sales nätverk

Vill du
bli kontaktad

Ta mig till kunskapsbanken

Allt du behöver veta

Läs mer >

Utesäljare till Tyringekonsult

Försäljningschef Stockholm

Rekryteringskonsult till växande Made for Sales

Lediga tjänster för dig

Nedan ser du några av de spännande tjänster vi rekryterar till just nu - hoppas det finns något för dig!

Visa alla lediga tjänster >