Made for Sales 30 October, 2017

Sälj och marknadsansvarig-region Stockholm

Tyringekonsult AB har utvecklat och levererat applikationer för EDI och integration inom olika branscher sedan 1985. Byggbranschen är i startgroparna för förändring i logistikprocesserna och Tyringekonsult är en del i förändringen. I den här spännande resan utgör du som säljare en viktig pusselbit. Du kommer att börja din anställning som konsult hos Made for Sales. 

I rollen som sälj och marknadsansvarig kommer du att bygga relationer och förtroende till företagets kunder inom byggbranschen. I din roll hjälper du dina kunder att öka sin lönsamhet genom Tyringekonsults lösningar. Tyringekonsult är en del av BEAst (Byggbranschens Elektroniska Affärssystem), vilket innebär att du tillsammans med kunden kommer att implementera bättre logistikflöden i alla delar av kedjan genom hela kundens organisation. Dina kunder är inom byggsektorn och du träffar beslutsfattande nyckelpersoner, där du erbjuder effektiv och automatiserad hantering av affärsdokument med hjälp av EDI och integration.

Du kommer att initialt besöka företag i Stockholmsregionen och sen successiv utvidga till fler regioner i framför allt Sverige.

Vi söker dig som har arbetat med logistikflöden och du har troligtvis tidigare erfarenhet av att arbeta med B2B- försäljning. Du backar inte för en utmaning utan tar dig an den med nyfikenhet och entusiasm. Du är en god lyssnare och kan ta till dig kundens verkliga behov och hitta de effektiviserings- och besparingsmöjligheter som finns att tillgå med hjälp av Tyringekonsults expertis.
Du trivs med att vara ute på kunder och att besöka företag i Stockholmsregionen. Som sälj och marknadsansvarig har du fokus på både nya kunder samt vidareutveckling av befintliga. Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba med någon typ av logistikflöden, och/eller har arbetat med ERP-system. Det är även meriterande om du har jobbat inom byggsektorn.

Du erbjuds en självständig roll där du får möjlighet att hjälpa dina kunder till att öka sin intjäning. Du kommer att få jobba med en spännande bredd av kunder där du kommer vara Tyringekonsults ambassadör. På Tyringekonsult kommer du att jobba med engagerade kollegor i en rolig och utmanande miljö med fantastiska möjligheter.

Är du personen vi letar efter? Sänd in din ansökan, urval sker löpande och med start per omgående. Vid frågor kontakta Kristofer Blixt på 0708 977 892 eller kristofer.blixt@madeforsales.se

Fler lediga tjänster

Försäljningschef till Allocate i Stockholm

Account Manager - Göteborg

Senior Account Manager - Göteborg

Solution Sales Manager - Stockholm

Kundservice deltid Stockholm

Account Manager - Stockholm

Säljare Stockholm

Produktchef Stockholm

Administrativ Handläggare - Göteborg

Försäljningschef/Enhetschef, Vagnhärad

Försäljningschef Stockholm

Sälj och marknadsansvarig-region Stockholm

Researcher Stockholm

Är du en talangfull säljare i början av din säljkarriär?

Bli en del av Made for Sales nätverk

Vill du
bli kontaktad

Ta mig till kunskapsbanken

Allt du behöver veta

Läs mer >

Ladda upp ditt CV här

Försäljningschef till Allocate i Stockholm

Account Manager - Göteborg

Senior Account Manager - Göteborg

Lediga tjänster för dig

Nedan ser du några av de spännande tjänster vi rekryterar till just nu - hoppas det finns något för dig!

Visa alla lediga tjänster >