Made for Sales 12 September, 2017

Sprudlande kunskapsföretag med miljöfokus söker färgstarka innesäljare

Sprudlande kunskapsföretag med miljöfokus söker färgstarka innesäljare

Vill du sälja för en god sak och dessutom tjäna bra med pengar? Svenska Kunskapsförlaget AB driver sedan mer än 20 år tillbaka Sveriges största miljöprojekt i landets mellanstadieskolor. Målet är att miljöutbilda Sveriges alla barn och företagets vision är att i framtiden miljöutbilda all världens barn. Läromedel delas årligen kostnadsfritt ut till över 250 000 mellanstadieelever och lärare tack vare lokala och regionala finansiärer. Nu söker det sprudlande företaget drivna och inspirerande personligheter som vill sälja en produkt med ett verkligt framtidsvärde till företag, organisationer och kommuner över hela Sverige. 

I rollen som innesäljare på Svenska Kunskapsförlaget har du ett självständigt ansvar över din kundportfölj och hela säljkedjan. Fokus ligger på att initiera kontakt med företagare både lokalt och regionalt i de geografiska områden du ansvarar för. Du bygger långsiktiga och personliga relationer till dina kunder främst med telefonen som verktyg.

Vi söker dig som vill stärka teamet med ytterligare en engagerad personlighet med högt driv, målfokus, uthållighet, humor och som är trygg och trivs i mötet med olika kund- och personlighetstyper.  Du har ett intresse för försäljning, gärna miljö – och utbildningsfrågor och du får en endorfinkick av att våga anta nya utmaningar. Du är nyfiken, samhällsintresserad och har god förmåga att snabbt etablera nya personliga kontakter med befattningshavare inom olika typer av verksamheter. Du är resultatinriktad och har en naturlig förmåga att inspirera och påverka andra. Svenska Kunskapsförlaget lägger stor vikt vid personlighet och för att passa i rollen är du en person som kan beröra människor och som vågar göra avtryck. Att ha jobbat med försäljning tidigare är meriterande men utgör inte ett krav, däremot är arbetslivserfarenhet viktigt. Dina kommande härliga och kompetenta kollegor har bakgrund inom allt från sjukvård och förskola till säljorganisationer och företaget främjar olika bakgrunder hos sina anställda. 

Du erbjuds att bli en del av ett roligt, kompetent och drivet team med hjärtligt klimat och med sprudlande energi. Svenska Kunskapsförlaget värderar kunskap och utveckling högt. Företagets målsättning är att ha ett arbetsklimat där personalen kan växa och de lägger därför stor vikt vid att kontinuerligt utbilda och coacha sina medarbetare. Förutom coaching och utbildning har du även daglig kontakt med befattningshavare inom företag i alla storlekar vilket ökar ditt professionella nätverk och utvecklar dig kompetensmässigt. Svenska Kunskapsförlaget sitter i ljusa fina lokaler på gångavstånd från Stockholms central. Företaget erbjuder sina anställda bra villkor, både via goda förtjänstmöjligheter och andra förmåner som 34,5 timmars arbetsvecka, årlig utbildningspeng, sjukvårdsförsäkring samt kollektivavtal.   

Är du en glad prick med mycket driv och glimten i ögat som vill lyckas inom försäljning? Sänd in din ansökan redan idag, urval sker löpande och tillsättning sker så snart som möjligt. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta

Made for Sales, Lena Patel, 076-777 71 71.

lena.patel@madeforsales.se

Fler lediga tjänster

Rekryteringskonsult till växande Made for Sales

Vill du nå framgång i ett fantastiskt säljteam som söker toppsäljare?

Försäljningschef till Allocate i Stockholm

Sprudlande kunskapsföretag med miljöfokus söker färgstarka innesäljare

Produktchef till ABB Instrumentation i Kista

Bid Manager till Dustin

Två nya säljare till Allocate i Stockholm

Engagerad New Sales medarbetare till Lindorff

Driven KAM till Lindorff

Socialt deltidsjobb mot dagligvaruhandeln Kalmar & Oskarshamn

Säljande Projektledare för intelligenta trafiksystem

Account Manager till UC Marknadsinformation

Säljansvarig till nytänkande Veidekke Bostad i Göteborg

Energifull och driven utesäljare till tillväxtbolag

Sales Manager till energiföretaget Gasum

Tekniskt intresserad säljare till KONE

Enhetschef, Vagnhärad till Optimera

Försäljningschef till UC Marknadsinformation

Key Account Manager till UC Marknadsinformation

Är du en talangfull säljare i början av din säljkarriär?

Bli en del av Made for Sales nätverk

Vill du
bli kontaktad

Ta mig till kunskapsbanken

Allt du behöver veta

Läs mer >

Rekryteringskonsult till växande Made for Sales

Vill du nå framgång i ett fantastiskt säljteam som söker toppsäljare?

Försäljningschef till Allocate i Stockholm

Lediga tjänster för dig

Nedan ser du några av de spännande tjänster vi rekryterar till just nu - hoppas det finns något för dig!

Visa alla lediga tjänster >