Made for Sales 8 August, 2017

Tekniskt intresserad säljare till KONE

KONE är ett av världens ledande företag när det gäller innovativa totallösningar för installation, underhåll och modernisering av hissar, rulltrappor, portar och automatdörrar. KONE erbjuder säkra och lättillgängliga förflyttningar åt flera hundra miljoner människor i alla delar av världen varje dag. Vi tror på att förbättra prestationer genom att inspirera, engagera och utveckla våra medarbetare. 2015 omsatte KONE 8,6 miljarder euro och hade ungefär 50 000 anställda i över 50 länder.

Hissbranschen går upp och ned, men för KONE: s del går det bara uppåt. Made for Sales har fått i uppdrag att rekrytera en säljare som får möjlighet att vara med på resan.

I rollen som säljare på KONE driver du självständigt din försäljning från prospektering till avslut. Du söker aktivt nya affärsmöjligheter och hanterar inkommande leads, du skapar och presenterar offerter för kunden samt ansvarar för uppföljning efter avslutade projekt. En viktig del av arbetet sker ute på fältet och kunderna finns i Stockholmsområdet, med tyngdpunkt i innerstaden. Kunderna utgörs framförallt av bostadsrättsföreningar och du kommer att erbjuda dem säkra, hållbara och kostnadseffektiva lösningar inom området Modernisering.

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning och är trygg i säljrollen, givetvis med goda resultat. Det är meriterande om du har någon form av teknisk utbildning, intresse och kunskap inom teknik är en förutsättning för att lyckas i rollen. Du är resultatorienterad, självständig och har en god kommunikativ förmåga. Du är bra på att samarbeta och är hjälpsam mot såväl kunder som kollegor. Det är en fördel om du tidigare sålt mot samma kundsegment, så som bostadsrättsföreningar. Då presentationer för större grupper förekommer i arbetet är det viktigt att du känner dig trygg i att prata inför grupp. Ditt förtroendeingivande sätt blir en framgångsfaktor i rollen.

Du erbjuds möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant och har en tydlig tillväxtplan. KONE leder utvecklingen i branschen och finns med på Forbes lista över de mest innovativa bolagen i världen. KONE är ett globalt bolag, men har samtidigt en relativt platt organisation som präglas av flexibilitet och öppenhet. Det finns goda utvecklingsmöjligheter i bolaget, såväl inom den svenska organisationen och internationellt. Det finns en god potential på marknaden och i rollen som säljare har du en stor fördel av det starka varumärket. Du får en rolig roll som präglas av frihet under ansvar och du får möjligheten att själv planera dina dagar.

Är du den vi söker? Sänd in din ansökan nedan, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Made for Sales, Karin Hult Fryklund 073-779 52 49 eller mejla karin.fryklund@madeforsales.se

Made for Sales erbjuder kompetensförsörjning inom försäljning. Vi har en helhetssyn på försäljningsutveckling och enligt vårt synsätt är det flera samverkande faktorer som tillsammans leder fram till framgångsrik försäljning. Vår ambition är att kunna hålla vår kund i ”handen” genom hela förändringsresan till att bli en framgångsrik säljorganisation. Därför verkar vi genom fyra distinkta affärsområden – Rekrytering, Bemanning, Säljutbildning och Karriärutveckling. Made for Sales – Leder och skapar framtidens säljare på uppdrag av Sveriges mest framgångsrika företag.

 

Fler lediga tjänster

Utesäljare till Tyringekonsult

Försäljningschef Stockholm

Rekryteringskonsult till växande Made for Sales

Vill du nå framgång i ett fantastiskt säljteam som söker toppsäljare?

Försäljningschef till Allocate i Stockholm

Sprudlande kunskapsföretag med miljöfokus söker färgstarka innesäljare

Produktchef till ABB Instrumentation i Kista

Bid Manager till Dustin

Två nya säljare till Allocate i Stockholm

Engagerad New Sales medarbetare till Lindorff

Driven KAM till Lindorff

Socialt deltidsjobb mot dagligvaruhandeln Kalmar & Oskarshamn

Säljande Projektledare för intelligenta trafiksystem

Account Manager till UC Marknadsinformation

Energifull och driven utesäljare till tillväxtbolag

Sales Manager till energiföretaget Gasum

Innesäljare mot befintliga kunder Stockholm

Innesäljare mot befintliga kunder Göteborg

Tekniskt intresserad säljare till KONE

Enhetschef, Vagnhärad till Optimera

Försäljningschef till UC Marknadsinformation

Key Account Manager till UC Marknadsinformation

Är du en talangfull säljare i början av din säljkarriär?

Bli en del av Made for Sales nätverk

Vill du
bli kontaktad

Ta mig till kunskapsbanken

Allt du behöver veta

Läs mer >

Utesäljare till Tyringekonsult

Försäljningschef Stockholm

Rekryteringskonsult till växande Made for Sales

Lediga tjänster för dig

Nedan ser du några av de spännande tjänster vi rekryterar till just nu - hoppas det finns något för dig!

Visa alla lediga tjänster >