Made for Sales 5 January, 2018

Kundservice deltid Stockholm

Vill du ha ett givande, omväxlande och lärorikt deltidsjobb inom ett välkänt och miljövänligt bolag? Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Ragn-Sells samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Företagets filosofi är att det jobb som utförs i branschen kan göras på många olika sätt – men det är människorna som gör skillnad. Ragn-Sells har samlat branschens mest erfarna och professionella medarbetare som tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Ragn-Sells är fler än 1600 medarbetare i Sverige och 2600 i hela koncernen. Omsättningen är drygt 3 miljarder i Sverige. Ragn-Sells-koncernen finns dessutom i Danmark, Norge, Estland, Lettland och Polen. 

Ragn-Sells söker nu en serviceminded och strukturerad kundservicemedarbetare på deltid minst 50%. Arbetet går i cykler med högsäsong under vår och höst, arbetstiden varierar och beräknas vara från ca 2 dagar per vecka med möjlighet upp till heltid under vissa perioder. I uppdraget är du anställd som konsult hos Made for Sales. 

I rollen kommer du få att växla mellan kundtjänst och reception, med fokus  på kundservice. Som kundtjänstmedarbetare kommer du att hantera inkommande kundärenden över telefon och mail. Kunderna är främst privatpersoner men kan även vara kommunala och privata organisationer från de flesta branscher. Din främsta arbetsuppgift är att handlägga kundärenden, att ta emot och registrera kunders beställningar samt att svara på frågor kring tjänster, priser och fakturor och där stor del av arbetet sker i EDP. I rollen kommer det även ingå att verka för merförsäljning i samtalen med kund. I receptionen avlastar du befintlig personal minst en dag i veckan. Där hanterar du inkommande samtal och kopplar kunderna till rätt avdelning. Du kommer även att bli ansiktet utåt vid kundbesök då du blir den första kunderna möter.

Vi söker dig som är lättlärd och strukturerad, som tycker om att arbeta med service och administration och trivs med att sätta dig in i nya system. I rollen krävs att du snabbt kan sätta dig in i ett ärende, att du uppskattar att leverera god kvalitet och att ge ”det lilla extra” till kunden samt att du är driven och självständig. Du är van att hantera en dator och trivs med att arbeta över telefon. Som kundtjänstmedarbetare strävar du efter att ge förstklassig service, är professionell i alla kundkontakter och inger förtroende, även i stressade situationer.

Kunskaper inom renhållningssystemet EDP, kommunala föreskrifter och taxor är en stark merit.

Vi erbjuder dig en intressant och utvecklande roll hos ett välkänt bolag med ett starkt varumärke i miljöbranschen. Du blir en del i ett bra gäng om ca 10-15 personer, kundernas frågor berör flera olika områden, vilket gör jobbet varierande och utmanande. Arbetstiderna är 8-17. Anställningen inleds med att du blir anställd som konsult hos Made for Sales på deltid i ca sex månader, med möjlighet till förlängning. Made for Sales är ett litet bemanningsföretag med nära och personliga relationer till sina konsulter och med seriösa uppdrag att erbjuda. Vi är måna om våra anställda och brinner för sälj och service! 

Är du personen vi letar efter? Sänd in din ansökan, urval sker löpande och med start per omgående. Vid frågor kontakta Mikael Ärlehag på 076 621 8000 eller mikael.arlehag@madeforsales.se

Fler lediga tjänster

Försäljningschef till Allocate i Stockholm

Account Manager - Göteborg

Senior Account Manager - Göteborg

Solution Sales Manager - Stockholm

Kundservice deltid Stockholm

Account Manager - Stockholm

Säljare Stockholm

Produktchef Stockholm

Administrativ Handläggare - Göteborg

Försäljningschef/Enhetschef, Vagnhärad

Försäljningschef Stockholm

Sälj och marknadsansvarig-region Stockholm

Researcher Stockholm

Är du en talangfull säljare i början av din säljkarriär?

Bli en del av Made for Sales nätverk

Vill du
bli kontaktad

Ta mig till kunskapsbanken

Allt du behöver veta

Läs mer >

Ladda upp ditt CV här

Försäljningschef till Allocate i Stockholm

Account Manager - Göteborg

Senior Account Manager - Göteborg

Lediga tjänster för dig

Nedan ser du några av de spännande tjänster vi rekryterar till just nu - hoppas det finns något för dig!

Visa alla lediga tjänster >