Göran Fryklund

VD

goran.fryklund@madeforsales.se

M: 073-204 32 24

Göran har en examen i beteende- vetenskap. Han har lång erfarenhet av försäljning, som säljare och försäljnings- chef och har även arbetat internationellt med försäljning under ett antal år. Göran arbetar idag som säljtränare och detta i kombination med de erfarenheter han samlat på sig är guld värda när han i sin roll som rekryteringskonsult skall bedöma säljares förmåga till prestation.

Lisen Olander

Försäljningschef & Säljtränare

lisen.olander@madeforsales.se

M: 070-722 33 46

Lisen har en examen i personal- vetenskap. Hon började sin karriär inom ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Sedan dess har hon byggt på sig gedigen erfarenhet av försäljning från att ha arbetat i olika säljroller, nationellt och internationellt. Lisen utbildar både större och mindre säljorganisationer i sin roll som säljtränare inom Made for Sales.

Lovisa Frid

Säljare

lovisa.frid@madeforsales.se

Tjänsteledig

Lovisa har en examen i personal- vetenskap med inriktning mot psykologi. Hon har tidigare framgångsrikt arbetat med olika sorters försäljning, främst inom telekombranschen. Med sina erfarenheter inom försäljning och personalvetenskap har Lovisa en mycket bra bakgrund för att arbeta som säljare på Made for Sales.

ANNA-KARIN DANIELSSON

Rekryteringskonsult

anna-karin.danielsson@madeforsales.se

M: 070-485 31 31

Anna-Karin har mångårig erfarenhet från operativa roller likväl som från konsultativt arbete inom retail och har arbetat inom detaljhandel sedan 1987 i många olika roller, bland annat hos arbetsgivare som ICA, IKEA, Duka och Lagerhaus. Under åren har Anna-Karin arbetat i olika befattningar, exempelvis som butikschef, projektledare för etablering , regionchef och de senaste 7 åren som lönsamhetskonsult/utbildare inom detaljhandeln. Med sin bredd, framförallt inom retail, har Anna-Karin en intressant och stark bakgrund för rollen som rekryteringskonsult inom Made for Sales.

CATARINA LENNARTSSON

Rekryteringskonsult

catarina.lennartsson@madeforsales.se

Föräldraledig

Catarina har en utbildningsbakgrund inom beteendevetenskap och fastighetsekonomi med inriktning mot försäljning. Hon har både mångårig erfarenhet inom fastighetsbranschen samt framgångsrikt arbetat med försäljning inom rekrytering. Med sitt brinnande intresse för försäljning och relevanta branscherfarenhet har Catarina en stark bakgrund för att arbeta som rekryteringskonsult på Made for Sales.

KATARINA NORBERG

Rekryteringskonsult

katarina.norberg@madeforsales.se

Föräldraledig

Katarina har en examen inom pedagogik och beteendevetenskap. Hon har arbetat många år inom hälsobranschen i framförallt sälj- och ledarroller. Hon vet vad som krävs för att skapa goda resultat, både genom hennes erfarenhet av hårt och kreativt sälj, men även tack vare flertalet viktiga rekryteringar. Hennes bakgrund gör att hon verkligen kan sätta sig in i kundens behov. Detta tillsammans med hennes lyhördhet och goda personkännedom, gör henne ypperlig som rekryteringskonsult.

KRISTOFER BLIXT

Rekryterande konsultchef

kristofer.blixt@madeforsales.se

M: 070-897 78 92

Kristofer har en masterexamen som ingenjör där han inriktat sig mot projektledning och produktutveckling. Han har med sig fina försäljningsresultat från tidigare roller, bland annat som E-handelschef på ett internationellt företag och har även varit projektledare för flera stora IT-projekt. Med sin erfarenhet av försäljning och projektledning kommer Kristofer in med intressanta kunskaper som lämpar sig bra för rollen som rekryterande konsultchef på Made for Sales.

KARIN HULT FRYKLUND

Rekryteringskonsult

karin.fryklund@madeforsales.se

M: 073-779 52 49

Karin har en examen i personalvetenskap och har erfarenhet från HR-avdelningar på både nationella och internationella bolag. Karin har arbetat med rekrytering med fokus på executive search sedan 2006, och har de senaste åren valt att inrikta sig inom området säljrekrytering. I rollen som rekryteringskonsult på Made for Sales utgör Karins erfarenheter från search en tydlig framgångsfaktor.

SARA SOLLERMAN

Rekryteringskonsult

sara.sollerman@madeforsales.se

073-14 248 89

Sara har studerat både på Idrottshögskolan och Marknadshögskolan i Oslo. Hon har mångårig erfarenhet från operativa roller i såväl små som stora bolag i både Sverige och Norge och i olika branscher. Med finfina resultat i bagaget och en nytagen examen i kognitiv beteendevetenskap har Sara en intressant och stark bakgrund som rekryteringskonsult på Made for Sales.

LENA PATEL

Rekryteringskonsult

lena.patel@madeforsales.se

076-777 71 71

Lena har en examen i hotellmanagement kombinerad med projektledning. Hon har haft en internationell karriär i USA, Storbritannien och Sverige inom service, försäljning och som chef på världsledande mode bolag. I London jobbade hon sedan vidare med rekrytering och headhunting. Efter ett 7-årigt stint utomlands återvände hon till Göteborg för att arbeta vidare med rekrytering. Med sin bredd och enkelhet att knyta kontakter har Lena en stark bakgrund för rollen som rekryteringskonsult på Made for Sales med säte på Göteborgs kontoret.

ALEXANDRA BLOMSTEDT

Researcher

alexandra.blomstedt@madeforsales.se

070-542 67 77

Alexandra har en masterexamen inom folkhälsa med inriktning mot psykologi. Hennes erfarenhet av att arbeta med rådgivning, coaching och försäljning inom hälsobranschen har gett henne god personkännedom och hon drivs av att förstå samt uppfylla kundens behov. Med sitt stora intresse för människor, samt erfarenhet som beteendevetare på såväl befolknings- som individnivå har Alexandra en intressant och passande bakgrund för att arbeta som researcher på Made for Sales.

MIKAEL ÄRLEHAG

Rekryterande konsultchef

mikael.arlehag@madeforsales.se

0766218000

Kontakta oss gärna
Stockholm

Sankt Eriksgatan 63
112 34 Stockholm

073-381 06 56

Kontakta oss gärna
Göteborg

Entrepreneurial Hive
Östra Larmgatan 16
411 07 Göteborg
073-381 06 56

Egentligen smygstartade Made for Sales redan i mitten av 90-talet då Lisen Olander och Göran Fryklund blev kollegor på Proffice Båda var nyexaminerade personalvetare och såg härliga personalchefskarriärer på stora företag framför sig

När deras vägar möttes hade dock Görans första chef på Proffice lyckats övertyga honom om att han borde arbeta med försäljning istället för personalfrågor Lisen blev lite mer vid sin läst inledningsvis och började med rekrytering där hon löste alla uppdrag som Göran och hans kollegor kom hem med Samarbetet var framgångsrikt och redan då föddes tanken om att driva något tillsammans i framtiden Efter att båda tillbringat ett antal år i olika säljande och säljledande befattningar var tiden mogen 2007 då ett stort säljutbildningsuppdrag landades Det blev startskottet för Made for Sales och fokus var kompetensutveckling inom försäljning
2010 sjösattes Made for Sales rekryteringsverksamhet även denna gång med fokus på att enbart arbeta med personal som, i någon form, berörs av försäljning Rekryteringsverksamheten blev sedan ett naturligt avstamp för att 2013 starta upp vårt affärsområde ”People” där vi hyr ut våra duktiga säljkonsulter till kunder som behöver mer flexibla bemanningslösningar Vi som arbetar inom Made for Sales har förankring både inom beteendevetenskap och försäljning Vi har alla en passion och ett intresse för försäljning och beteendevetenskap vilket ger våra kunder ett stort mervärde När vi tittar på vad Made for Sales erbjuder våra kunder idag så handlar det om typiska HR-frågor som kompetensutveckling och rekrytering så även om det var ett par personalchefskarriärer som försvann på vägen

Läs vidare >

Det var en gång

Historien om Made for Sales

Vill du
bli kontaktad