News / Made for Sales 30 October, 2014

Konsultträff med DISC!

Häromdagen fick vi möjligheten att samla våra duktiga konsulter inom sälj och service för både en härlig kväll med god mat och umgänge samt ett tillfälle för kompetensutveckling. Vi vill alltid ligga i framkant inom sälj & service och att våra konsulter ska ligga steget före. Därför satsar vi på deras utveckling i form av både individuella coachingtillfällen och grupputbildningar.

Vid förra konsultträffen hade vi en workshop kring Mindfulness i arbetet och hur man med hjälp av att vara mer närvarande i sina arbetsuppgifter kan bli mer effektiv och även må bättre. Igår stod vår egen säljchef och säljtränare, Lisen Olander, för utbildningen som denna gång handlade om DISC, en vedertagen beteendestilsanalys. Varje konsult fick en sammanfattning av sin personlighet, utifrån självskattning, samt verktyg för att förstå sitt sätt att kommunicera och att använda kunskapen i mötet med kunder i sina respektive yrken, med ett otroligt lyckat resultat!

Summan av kardemumman var en riktigt lyckad helkväll där alla höll sig kvar ett långt tag efter workshopen för att mingla, skratta och nätverka. Stort tack till alla våra härliga och hårt arbetande konsulter som vill spendera tid med oss och som med stort engagemang alltid vill insupa ny kunskap!

– Tidigare inlägg Nyare inlägg –

VILL DU
BLI KONTAKTAD

Ta mig till kunskapsbanken

Allt du behöver veta

Läs mer >

Ladda upp ditt CV här

Försäljningschef till Allocate i Stockholm

Account Manager - Göteborg

Senior Account Manager - Göteborg

Lediga tjänster för dig

Nedan ser du några av de spännande tjänster vi rekryterar till just nu - hoppas det finns något för dig!

Visa alla lediga tjänster >