Karriärutveckling

Vi lever i en värld som förändras i en allt snabbare takt. Affärslogiker och marknader får nya spelregler och det innebär att företagen behöver anpassa sig till nya verkligheter kontinuerligt. Det kan få konsekvenser i form av att anställda säljare som tidigare presterat bra i den ”gamla affären” inte längre kan leva upp till de nya och ökade kraven. Om ni vill stötta de säljare hos er som blir uppmanade att söka sig vidare i karriären, då är vi en bra partner för er.

Arbetar man som säljare så kan det t ex handla om att arbetsgivaren ändrar sin affärslogik eller en ägare/försäljningschef kommer in och skruvar upp aktivitetskraven ett antal varv. Vi ser också många säljare som har svårt att anpassa sig till de nya virtuella möjligheterna som gör att säljare idag kan hantera affärsmöjligheter på helt andra sätt. Vi vet att många av dessa säljare kan fungera alldeles ypperligt i andra säljroller och det är vårt jobb som karriärutvecklare att koppla ihop deras förmågor och personligheter med rätt säljroller. Våra program innehåller väl beprövade metoder som är anpassade specifikt för säljare. Det gör att vi kan vara träffsäkra när det gäller att hjälpa just säljare vidare i karriären.

Försäljningschef Stockholm Nord Östra

Innesäljare Stockholm

Account Manager Stockholm

Lediga tjänster för dig

Nedan ser du några av de spännande tjänster vi rekryterar till just nu - hoppas det finns något för dig!

Visa alla lediga tjänster >

Vill du
bli kontaktad

Karriärutvecklingsprogram

– En kartläggning av säljaren och dennes värdeerbjudande

– Mål och handlingsplan • Säljande CV och personligt brev

– Analys av säljarens eget nätverk och hur hen ska arbeta med det

– Genomgång av rekryteringsföretag och headhuntingföretag

– Vi går igenom hur säljaren positionerar sig i sociala medier

– Analys av vilka företag hen särskilt skall inrikta sig emot

– Intervjuträningar, så att säljaren kan leverera på topp när det väl gäller

– Tips på litteratur som bidrar till ökad kunskap

– Personlighetsanalys och färdighetstest

– Säljhinderanalys

– Säljstilsanalys

För att anmäla intresse för karriärutveckling, skicka ett mail till info@madeforsales.se där du uppger ditt namn och kontaktuppgifter. Vi återkommer till dig kort efter din anmälan med en bekräftelse. Eller så slår du någon av oss en signal!

Blog for Sales

Under "Aktuellt" samlar vi våra nyheter, events, tips och spaningar.

Läs alla våra nyheter >
Business / Made for Sales 12 March, 2018

Made for Sales- Tar pulsen på Sveriges säljare

Made for Sales vill bidra till att göra din arbetsdag som säljare ännu bättre! Därför har vi nu skapat Säljbarometern, en undersökning som årligen kommer publiceras för att mäta och […]

LÄS MER
Uncategorized / Made for Sales 8 March, 2018

Idag 8 mars är det Internationella kvinnodagen.

Idag 8 mars är det Internationella kvinnodagen. En dag som naturligtvis alltid ska uppmärksammas och reflekteras över, så länge den behövs. Från början, när internationella kvinnodagen instiftades år 1910, var […]

LÄS MER