Det var en gång

Egentligen smygstartade Made for Sales redan i mitten av 90-talet då Lisen Olander och Göran Fryklund blev kollegor på Proffice. Båda var nyexaminerade personalvetare och såg härliga personalchefskarriärer på stora företag framför sig.

När deras vägar möttes hade dock Görans första chef på Proffice lyckats övertyga honom om att han borde arbeta med försäljning istället för personalfrågor. Lisen blev lite mer vid sin läst inledningsvis och började med rekrytering där hon löste alla uppdrag som Göran och hans kollegor kom hem med. Samarbetet var framgångsrikt och redan då föddes tanken om att driva något tillsammans i framtiden. Efter att båda tillbringat ett antal år i olika säljande och säljledande befattningar var tiden mogen 2007 då ett stort säljutbildningsuppdrag landades. Det blev startskottet för Made for Sales och fokus var kompetensutveckling inom försäljning.
2010 sjösattes Made for Sales rekryteringsverksamhet även denna gång med fokus på att enbart arbeta med personal som, i någon form, berörs av försäljning. Rekryteringsverksamheten blev sedan ett naturligt avstamp för att 2013 starta upp vårt affärsområde ”People” där vi hyr ut våra duktiga säljkonsulter till kunder som behöver mer flexibla bemanningslösningar. Vi som arbetar inom Made for Sales har förankring både inom beteendevetenskap och försäljning. Vi har alla en passion och ett intresse för försäljning och beteendevetenskap vilket ger våra kunder ett stort mervärde. När vi tittar på vad Made for Sales erbjuder våra kunder idag så handlar det om typiska HR-frågor som kompetensutveckling och rekrytering så även om det var ett par personalchefskarriärer som försvann på vägen är cirkeln ändå sluten!

 

Vi är inte klara ännu, det kommer inom kort ett par nya affärsområden som kommer att stärka vårt erbjudande ytterligare i vår strävan att bli en komplett kompetensförsörjningspartner inom försäljning. Vi är glada och nöjda över vad vi åstadkommit hittills men ser också fram emot att kunna hjälpa våra kunder på ett ännu vassare och ännu bredare sätt, med början från nu!

 

Vill du
bli kontaktad

Ta mig till Kunskapsbanken

Allt du behöver veta

Läs mer >

Ladda upp ditt CV här

Försäljningschef till Allocate i Stockholm

Account Manager - Göteborg

Senior Account Manager - Göteborg

Lediga tjänster för dig

Nedan ser du några av de spännande tjänster vi rekryterar till just nu - hoppas det finns något för dig!

Visa alla lediga tjänster >